BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm - Mariatorget

Rosenlundsgatan 18

  • 2 rum och kök
  • 45 kvm
  • Såld
  • 5268
  • 4370
Värdera din bostad

Beskrivning

Stig in och upplev en bostad som omedelbart omfamnar dig med sin unika charm och rymd. Redan i entrén blir du förtrollad av ett härligt ljusinsläpp som sprider sig runt genom hela bostaden, delvis genom den kreativa lösningen med det stora fönsterpartiet i köket och delvis via vardagsrummets stora fönsterparti.

Mitt i pulserande Södermalm finner du denna fantastiska 2:a som är en riktig dröm för den som söker bekvämt stadsliv. Perfekt belägen på 3:e våningen i en välskött fastighet, här uppe kommer du bort från Södermalms naturliga sorl och trafik.

Bor du här har du Mariatorgets myllrande liv utanför din ytterdörr. T-banan är praktiskt taget granne med lägenheten, och du har hela Söders ofantliga utbud inom bekvämt räckhåll.

Denna välplanerade 2:a bjuder på en öppen och social planlösning mellan kök och sällskapsrum. Här har du den ultimata ramen för härliga middagar med vänner och sköna kvällar att mingla bort. Varje kvadratmeter är perfekt nyttjad, och du kan förvänta dig samma trivsamma känsla som i betydligt större lägenheter. Förvaringsmöjligheterna är också mer än bra i hallen med flertalet garderober.

Köket är smart utformat och erbjuder gott om arbetsytor och förvaringslösningar med öppen förvaring under skåpen. Här finns även en diskmaskin som gör vardagen enklare.

Sovrumsavdelning för en god natts sömn, i sovrummet finns gott om plats för en dubbelsäng eller en något mindre säng samt ett skrivbord. Här kan man enkelt bygga ut väggen och sätta in en dörr för att dela av mer permanent.

Det helkaklade badrummet är stambytt och har allt du kan behöva. Det finns plats för tvättmaskin.

Lägenheten bjuder på en harmonisk atmosfär med fina trägolv, generös takhöjd och höga fönster med spröjs som släpper in rikligt med dagsljus. Vackra djupa fönsterbrädor i sten och spegeldörrar är ytterligare detaljer som sätter pricken över i:et.

Bostadsrättsföreningen äger marken och har genomfört ett stambytet, dessutom får de in goda intäkter från lokalerna. Du kan känna dig trygg med föreningens ekonomi.

- Föreningen äger marken
- God ekonomi
- Stambytt
- Högt upp
- En mysig innergård
- Centralt läge