BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Örby - Älvsjö

Gamla Magelungsvägen 23

  • 9 rum och kök
  • 164 kvm
  • 10.600.000 kr / Såld
  • 3257
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till detta 60-talshus på ca 288 kvm med friköpt grönskande tomt mitt i hjärtat av Örby. Hela huset varsamt renoverat - toppklass! Här har du ett mycket väldisponerat hus med 5-8 sovrum, lättskött tomt med lekytor för barnen, uteplats i bra solläge, odlingsmöjligheter, närhet till lekplatser, förskolor och skolor, mataffär och kommunikationer - perfekt läge för en barnfamilj. 

Att ha 144 kvm per plan skapar förstås fantastiska ytor och möjligheter - ovanligt och unikt i området. 

Huset är gediget och välskött, alla stora renoveringar gjorda och med smakfulla val i framförallt dom 3 badrummen och ett kök från Puustelli - här har man inte tummat på detaljerna.

- 3 badrum i toppskick
- elegant kök från Puustelli
- 288 kvm - gott om ytor & 5-8 sovrum
- lättskött grönskande villaträdgård
- barnvänliga omgivningar
- närhet skola, mataffär, lekplats, bussar
- låga driftskostnader

Suveränt beläget mitt i Örby som är en av Stockholms äldsta villastäder. Ett hus med stora möjligheter för en barnfamilj att disponera till ett optimalt boende för just sina behov. 

Läget i villaidyllen Örby är mycket bra med en promenad på ca 12 minuter till Örbyskolan eller Sturebyskolan, lekplatser, förskolor och barnvänliga omgivningar finns i direkt närhet. Harmoni för hela familjen helt enkelt.

En planlösning med många olika alternativ, bara låta fantasin flöda. Möjligheterna är verkligen goda att skapa ett drömhem. Bara några minuter bort finns bussar till både t-bana och pendeltåg, med cykel är du på Södermalm på ca 25 minuter - utmärkta kommunikationer med andra ord.

Husets trädgård bjuder på såväl gräsytor, tidstypiska växter och fruktträd mm. Plats för studsmatta och barnens lek bland annat. 

*****
Vardagsrum
Ett generöst vardagsrum med öppen spis och stora möbleringsmöjligheter. Många fönster mot trädgården så solens strålar kan enkelt ta sig in, och utsikten mot grönskan blir ombonad och fin. Ekparkett på golvet och målade väggar. 

*****
Sovrum 1, 2, 3, 4
Ett suveränt masterbedroom med eget badrum och bra förvaring i inbyggda garderober. Badrum med både badkar och dusch, lyxigt ska det vara förstås. Tre ytterligare utmärkta sovrum på detta plan med bra förvaring i inbyggda garderober och fönster ut mot trädgården. Till dessa sovrum finns också ett separat badrum med dusch och wc, ytterligare gäst-wc finns också på detta plan. Tre toaletter på detta plan alltså.

*****
Kök
Ett modernt och utmärkt kök från Puustelli med bra förvaring, arbetsytor och plats för generöst matbord för många. Verkligen ett socialt, lyxigt och stort kök. Smidigt med utgång direkt från köket till trädgårdens altan.

*****
2 badrum & gäst-wc
Två riktigt lyxiga badrum på detta plan - toppklass helt enkelt. Dessutom en gäst-wc, kan knappast bli bättre för den stora familjen när morgonbestyren ska lösas samtidigt för hela familjen. 

*****
NEDRE PLAN
*****
På nedre plan finns ytterligare 144 kvm yta, mycket väldisponerat och snyggt.

Det som man verkligen slås av är dom 3 stora rummen som kan inhysa hobbyrum, lekrum, pingisrum, bio-rum, eller kanske en lägenhet för uthyrning. Möjligheterna är verkligen suveräna för en familj att fylla rummen med aktiviteter och familjeharmoni. 

*****
Badrum och tvättstuga
Även på nedre plan finns ett lyxigt badrum, dessutom med bastu. Kombinerat i badrum utmärkta tvättmöjligheter. Att ha även en lyxig tvättstuga och badrum i källaren är verkligen en ynnest, den saken är helt klar. 

*****
Förråd
Gott om förråd på nedre plan, samt även ett garage. Finns även en vind med utmärkta förvaringsmöjligheter om nu inte nedre plan räcker. 

*****
Garage och p-plats
Utmärkt garage med plats för 1 bil. Stor uppfart med p-plats för 1-3 bilar.