BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm

Heleneborgsgatan 50

  • 3 rum och kök
  • 75 kvm
  • 6.495.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkomna till en underbar och genomgående 20-tals lägenhet med optimal planlösning och två toaletter! Här bor ni i fantastisk förening som är helt skuldfri!  Ni finner bevarade detaljer från byggåret så som vackra fönster, spegeldörrar och generös takhöjd. 

Väl inne i lägenheten möts ni av en luftig hall med gott om förvaring samt möbleringsmöjligheter. Hallen knyter samman lägenhetens samtliga rum och ger ett härligt flöde. Vardagsrummet som är lägenhetens hjärta finner ni i direkt anslutning till hallen. Här finns goda möbleringsmöjligheter med plats för soffgrupp, middagsbord samt övrigt möblemang. Ni finner även en vacker 20-tals detalj i form av två skjutbara spegeldörrar som leder er in till det som idag används som barnrum. Detta rum gör sig även väldigt fint som matsal. På andra sidan lägenheten finner ni köket som har gott om förvaring bakom vita köksluckor. Middagsbordet placera naturligt invid det vackra fönstret. Här finner ni all maskinell utrustning som dubbel kyl/frys, diskmaskin, spis, ugn och fläkt. Det rum som idag används som master-bedroom är luftigt och har gott om plats för dubbelsäng, skrivbord, garderober och mycket mer. 

Badrummet är helkaklat och utrustat med dusch, tvättpelare med både tvättmaskin och torktumlare, wc, handfat, golvvärme och förvaring. Lägenheten är även utrustad med en gästtoalett med handfat, wc samt hyllplan.

Föreningen har en underbar takterrass som sommartid är utrustad med möbler. I anslutning till lägenheten når ni enkelt den mysiga innergården där ni kan ha grillmiddag med ett stort gäng vänner!

Detta är sammantaget en alldeles underbar lägenhet belägen lugnt på populära Heleneborgsgatan i Hornstull. Här bor ni granne med Långholmen. Här kan ni bada, paddla eller bara njuta av en underbar promenad längs Långholmen. Inte nog med det så finner ni flertalet populära restauranger samt Hornstull köpcenter runt knuten. 

Missa inte denna visning!