BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Telefonplan

Mejselvägen 39, vån 3/3

  • 1 rum och kök
  • 32 kvm
  • 2.300.000 kr / Såld
  • 953
Värdera din bostad

Beskrivning

CHARMIG OCH MYCKET VÄLPLANERAD VINDSLÄGENHET INVID POPULÄRA TELEFONPLAN!

Vill du också bo i en av Hägerstens mysigaste bostäder? Då har du hamnat rätt, här i trivsamma villakvarter erbjuds en charmig och mycket välplanerad vindslägenhet. Här bor du med kort promenadavstånd till Telefonplans stora utbud av service, kommunikationer och restauranger. Denna fantastiska vindsvåning har himlen som närmsta granne och utsikt mot grönska och takåsar i två väderstreck. Lägenheten har flera charmiga detaljer såsom, snedtak som ger karaktär, vackra fönsterbräden och ljusa väggar.

Ytorna är extremt väldisponerade och varje kvadratmeter utnyttjas till fullo. Allrummet är lättmöblerat med plats för både soffgrupp och matbord. Stor alkov som förenklar möbleringen med plats för dubbelsäng och garderober. Modernt kök med gott om arbetsytor och förvaring. I köket finns stort fönster med vacker utsikt över villakvarteren. Badrummet är helkaklat och med dusch. Hallen har exemplarisk förvaring bakom spegelskjutdörrar och säkerhetsdörr är installerat.

Lägg därtill en stabil förening med stor grönskande innergård med odlingslådor, sittplatser och grillplats. I källarplan finns förråd till lägenheten och gemensamhetsutrymmen som hobbyrum, tvättstuga och cykelrum. Föreningen har tre lokaler som kan hyras ut och dessutom flera renoveringar bakom sig.

Bättre än så här kan 32 kvadratmetrar inte bli - Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för visning!

- Högst upp i huset med vindskaraktär
- Ytterst välplanerad
- Sovalkov med plats för dubbelsäng
- Vacker utsikt över takåsar och grönska
- Modernt kök och badrum
- Förening med stor fin innergård
- Stabil förening med tre hyreslokaler
- Lugn och mysig villaidyll
- Kort promenadavstånd till Telefonplan