BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Haninge

Midgårdsvägen 16

  • 1 rum och kök
  • 24.5 kvm
  • 1.180.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Unik Bostadsmöjlighet i Perfekt Skick - Nära Allt!

Denna välskötta bostad utgör en sällsynt möjlighet på marknaden. Belägen med omtanke och omsorg, är detta hemmet som du längtat efter. Denna bostad har ett strategiskt läge nära grönområden, bekväma matbutiker och snabba förbindelser till pendeltåget. Med pendeltåget tar du dig in till Stockholm city på blott 25 minuter. Perfekt för pendlaren och stadsälskaren. Hemmet är inte bara praktiskt beläget, det är också kärleksfullt renoverat och smakfullt inrett.

Köket är utrustat med toppmoderna apparater och stilrena ytor, medan badrummet är fräscht och väl underhållet. En av höjdpunkterna är den charmiga sovalkoven, som skapar en mysig och avskild plats att koppla av på. Trots den begränsade ytan på cirka 25 kvadratmeter har varje kvadratmeter utnyttjats till fullo. Planlösningen är så väldisponerad att bostaden känns rymlig och funktionell.

Här kan du leva compact living utan att behöva ge avkall på komfort eller stil. Förutom de fantastiska bekvämligheterna i själva bostaden har du Haninge Centrum bara ett stenkast bort. Här finns ett brett utbud av shopping, restauranger, kaféer och service. Allt för att göra din vardag smidigare och erbjuda dig alternativ för fritidsaktiviteter och sociala sammanhang.

Det här är en möjlighet du inte vill låta gå förbi. Varmt välkommen på visning!