BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka - Järla Sjö

Karbidgränd 2, 5 tr

  • 2 rum och kök
  • 57.5 kvm
  • 4.085.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Söker du något utöver det vanliga?
Välkommen till denna fantastiska vindslägenhet i populära Järla Sjö. Här bor du med högt i tak (3,5 meter), utsikt över Järlasjön och balkong rakt i söder mot mysig innergård över takåsarna.

Lägenheten har ett ljust och stort vardagsrum med högt i tak och flera fönster. Här ryms soffgrupp och tv-möbel. Målade väggar och snyggt parkettgolv. Intill finns även ett extra rum med fönster som kan användas som klädkammare, gästrum eller arbetsrum.

Köket har vita köksluckor, vitt kakel och bänkskiva i trä. Vitvaror så som diskmaskin, spis med häll  & kyl/frys (från 2022). Bra arbetsytor och förvaring i skåp. Köket är stort och rymmer stort bord med 6 platser. Även i köket slås man av takhöjden och den fantastiska utsikten över sjön. Från köket nås även bostadens trevliga och möblerbara balkong med söderläge, här njuter du av solen från tidigt morgon till sen eftermiddag.

Sovrummet är rymligt med plats för stor säng och mycket bra förvaring. Även detta rum har den fina utsikten och takhöjden. Badrummet är helkaklat i grått och vitt. Här finns dusch, kombinerad tvättmaskin/torktumlare (från 2022), toalett, handfat, skåp och spegel. Snygg infälld hylla i vacker natursten. Lägenheten har även vackra fönsterbrädor i sten. 

Lägenheten ligger i lugna och fina Järla Sjö med badrocksavstånd till badplats och båtklubb. Vackra promenadstråk och joggingspår i omkringliggande natur. Nära Nacka naturreservat, friluftsområdet Hellasgården. Nära till butiker och torg. Bra kommunikationer via buss till slussen på 10-15. Även tunnelbanans blå linje kommer och räknas va klar 2030.