BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Hägerstensåsen

Inteckningsvägen 99

  • 2 rum och kök
  • 52 kvm
  • 3.150.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

VACKER TVÅA MED FANTASTISK SOLDRÄNKT BALKONG!

På en lugn gata endast ett stenkast från Hägerstensåsens tunnelbana erbjuds här en fantastisk tvåa. Detta är ett hem med det där lilla extra som härligt ljusinsläpp från fönster i flera väderstreck och generös takhöjd om 2,7m. Balkong i sydvästläge där solens strålar kan avnjutas större delen av dagen och kvällen. Vackra bevarade originaldetaljer samtidigt som bostaden varsamt renoverats.

Ytorna i lägenheten är mycket väldisponerade med genomgående generösa rum och gott om förvaring genom flertalet inbyggda garderober. Köket har rejäla arbetsytor, köksbänk i granit, plats för matgrupp och nytt parkettgolv. Här finns det gott om förvaringsmöjligheter. Maskinell utrustning i form av gasspis, elugn, diskmaskin, fläkt och kombinerad kyl/frys.
I bostaden finns ett ljust och luftigt vardagsrum med vackert bevarat originalgolv. Från vardagsrummet nås bostadens soliga balkong. Vidare erbjuds ett generöst sovrum med gott om plats för dubbelsäng och inbyggda garderober. Rymlig hall samt helkaklat badrum från stambytet med tvättmaskin installerad 2022. I källarplan finns två tillhörande förråd.

Stabil förening med flertalet stora renoveringar bakom sig och mycket god ekonomi. Belåningsgraden är nere på 5 713 kr/kvm enligt årsredovisningen för 2022. Föreningen har 3 hyresrätter kvar (dold tillgång) och 1 lokal som hyrs ut. Föreningen har gemensamma utrymmen som övernattningslägenhet, tvättstuga (belägen i samma port), cykelrum/barnvagnsrum. Bakgården av huset är lummig och välskött med fruktträd, grillplats, flertalet sittplatser och odlingslådor. Sommartid förses även framsidan av huset med gemensamma uteplatser.

Trivsamt och centralt läge endast ett stenkast från Hägerstensåsens T-bana och centrum med ICA, blomsteraffär, buss samt flera restauranger, gym och övrig service i direkt närhet. I fastigheten bredvid finns populära Slow hands som serverar naturviner och prisbelönt kaffe. Inom kort promenadavstånd nås även Telefonplan med flertalet busslinjer, restauranger, fler gym och Klättercentret. Gångavstånd till Mälaren med vackra promenadstråk och badmöjligheter.


- Balkong i sydvästläge
- Nyrenoverade ytskikt
- Bevarade originaldetaljer
- Genomgående generösa rum
- Gott om förvaring
- Stabil förening med god ekonomi
- Övernattningslägenhet i föreningen
- Stenkast från Hägerstensåsens tunnelbana