BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm

Ringvägen 87 B, 2 tr

  • 2 rum och kök
  • 49 kvm
  • 4.470.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkomna till en välplanerad lägenhet med solig balkong mot föreningens lugna och lummig innergård. Lägenheten har vackra detaljer bevarade från byggåret 1934 så som originalgolv, spegeldörrar etc. Tack vare lägenhetens stora fönsterpartier finner ni ett underbart ljusinsläpp i hela lägenheten. Ni bor i dessutom i ett område med både lugnet och pulsen. Här erbjuds ett härligt friluftsliv med tex kolonilotter, badbrygga samt Årstavikens vackra promenad-och joggingstråk.  Ett stenkast bort åt andra hållet når ni Södermalms puls. I denna förening finns även garage i huset!

Väl inne i lägenheten möts ni av en välkomnande hall med gott om plats för ytterkläder. Här finns även en klädkammare samt plats för garderober för ytterligare förvaring om så önskas. Vidare in i lägenheten finner ett luftigt vardagsrum med stora fönsterpartier som ramar in rummet och släpper in rikligt med ljus. Gott om plats för soffgrupp, matbord samt övrigt möblemang. Köket är även det välplanerad med flertalet originaltdetaljer. Bakom vita köksluckor finner ni gott om förvaring samt vackra beslag som tar er tillbaka till byggåret. Gott om arbetsyta i form av bänkskiva i rostfritt stål, både praktiskt och snyggt. Invid fönstret finns även plats för matbord. Från detta rum nås sovrummet som har plats för dubbelsäng samt övrigt möblemang. Den härliga balkongen nås från sovrummet. Balkongen kan inredas med balkongmöbler, odlingar och växter. Den är alldeles underbar på våren när träden blommar ut och skapar en härlig grönska på gården. 

Badrummet är helkaklat och smart planerat med både dusch med glasdörrar, wc, tvättmaskin, handfat och förvaring. 

Detta är sammantaget en riktig söderpärla som måste upplevas på plats! Utanför porten finner ni söders puls men så fort ni kliver in i lägenheten så finner ni ett otroligt lugn tack vare att lägenheten är belägen mot föreningens innergård. Föreningen har god ekonomi och är en mycket trevlig och välskött förening.

Missa inte denna visning!