BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Farsta Strand

Ekshäradsgatan 214

  • 6 rum och kök
  • 87 kvm
  • 5.820.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till detta familjevänliga gavelradhus om totalt 116 kvm på Ekshäradsgatan, där det bästa av stadsliv och natur möts. Huset har ett unikt, högt och insynsfritt söderläge i populärt radhusområde som sällan kommer ut till försäljning. Detta hem erbjuder en idyllisk tillvaro med en sjöglimt mot den vackra Magelungen och en lugn atmosfär som präglar det barnvänliga området.

Huset sträcker sig över fyra välplanerade halvetage som ger ljus och rymd. Köket har fönster i söderläge som skapar en inbjudande atmosfär och låter solens strålar fylla rummet med energi. Uteplats med trädäck i direkt anslutning till köket suddar ut gränsen mellan ute och inne. De platsbyggda originalstommarna i köket ger en genuin karaktär till hemmet.

Det generösa vardagsrummet är det perfekta stället att koppla av och umgås. Här möts du av en mysig öppen spis som ger värme under kyliga kvällar. Från vardagsrummet leder en dörr ut till en balkong i söderläge med trevlig utsikt över omgivningarna och Magelungen.

Husets fyra sovrum ger gott om plats för hela familjen och flexibilitet för hemmakontor eller gästrum. Huset rymmer även ett helkaklat badrum med både badkar och dusch som ger en lyxig och bekväm tillvaro. I husets rymliga krypgrund finns vinkällare och goda förvaringsmöjligheter.

Förutom själva bostaden ingår även ett garage med motordriven, fjärrkontrollerad port samt möjlighet att installera laddbox för elbil.

Området är känt för sin naturnära och barnvänliga atmosfär. Precis utanför huset finns en lekplats där barnen kan leka fritt och säkert. Huset har badrocksavstånd till Magelungens bästa badbrygga med bara några minuter till morgon- eller kvällsdopp. På gångavstånd finns både Farsta centrum och Farsta strand, vilket ger tillgång till shopping, restauranger och utmärkta kommunikationer med tunnelbana, bussar och pendeltåg.

Närområdet erbjuder också rikligt med sport, natur och badmöjligheter, perfekt för aktivitet, avkoppling och rekreation. På kort gångavstånd finns Farsta sim- och idrottshall, Farsta IP och promenadstråk som går runt hela sjön. Vintertid är Ågesta ett paradis för längdskidåkare och Magelungen en populär skridskosjö.