BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Hammarby sjöstad

Heliosgatan 16A, 8 av 8

  • 2 rum och kök
  • 72 kvm
  • 6.350.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Takterrass om 74 kvm!

Välkommen till Hammarby Sjöstad, inte bara en plats utan en livsstil.
Här möter Stockholms mest moderna och miljövänliga stadsdel vattnet och omges av grönska, perfekt för den som vill kombinera stadsliv med natursköna omgivningar.

Denna ljusa och luftiga bostad, strategiskt belägen i hjärtat av Hammarby Sjöstad, endast ett stenkast från Lumabryggan, vattnet och Södermalm.

Här möts ni av ett flöde av naturligt ljus från två väderstreck, vilket skapar en kreativ atmosfär för den som söker det där lilla extra.

Köket, bostadens hjärta och naturliga mittpunkt, imponerar med sin rymlighet och moderna utrustning. Diskmaskin, induktionshäll, kyl och frys, inbyggd ugn och mikrovågsugn sätter standarden för kulinarisk inspiration.
Generöst med förvaringsutrymme och en elegant bänkskiva gör köket både funktionellt och stilfullt.

Den öppna planlösningen binder samman köket med matplatsen och vardagsrummet, en social samlingspunkt där familj och vänner kan njuta av matlagning och samvaro.

De generösa fönstren släpper in rikligt med naturligt ljus i matplatsen, där ett stort bord för 8-10 personer är redo att välkomna.

Vardagsrumsdelen är likaså ljus och inbjudande, med en hög mysfaktor i soffgruppen framför TV:n.
Från de sociala ytorna leder dörrarna ut till den otroliga terrassen som mäter hela 74 kvm.
Här finns plats för grillning, måltider, solstolar och trädgårdsodling för entusiaster.
Terrassens västliga läge bjuder sol långt in på sommarkvällarna.

Bostaden rymmer ett stort och vackert sovrum med gott om plats för dubbelsäng och annat möblemang efter behov.Ni når även terrassen via sovrummet.

Det rymliga och fräscha badrummet utmärks av infällda spotlights, kaklade väggar och klinkergolv. Dusch med glasväggar och en elegant takdusch erbjuder avkoppling, medan den andra delen är praktiskt utrustad med tvättmaskin, torktumlare och gott om förvaringsutrymme.

För den extra bekvämligheten finns också förråd i samma byggnad, samt parkeringar i källaren, och föreningen äger marken, vilket innebär en friköpt tomt.

Fastigheten har en energiklass B, vilket idag genererar gröna bolån hos de flesta banker.

Upplev allt som stadslivet har att erbjuda med närheten till trendiga caféer, restauranger och butiker samtidigt som du kan avnjuta promenader längs vattnet och naturreservatet som närmsta granne.
Hammarby Sjöstad är känt för sin moderna infrastruktur, cykelvägar och välutvecklade kollektivtrafiksystem, vilket gör det enkelt att utforska staden.

Men det är inte bara stadspulsen som gör Hammarby Sjöstad tilltalande. Området erbjuder även generösa grönområden och parker, perfekta för löprundor eller picknick i solen. Här förenas pulsen från storstaden med naturens lugn på ett unikt sätt.