BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Älvsjö

Götalandsvägen 211a

  • 3 rum och kök
  • 80 kvm
  • 3.630.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Hall
Vi stiger in genom ytterdörren och möts av en rymlig hall med plats gott om förvaringsmöjligheter och ett stort fönster rakt framför oss!

Vardagsrum
Den perfekta planlösningen i vardagsrummet gör att ljusflödet från två olika väderstreck vackert flödar in och ger en naturlig harmoni. Detta blir bostadens hjärta och här kommer mycket tid att spenderas. Här kan du enkelt möblera om för vad som passar just dig. Kontorshörna finns även om så önskas.

Kök
Köket har en tacksam och bra disponering, här finns gott om yta att förbereda och tillaga middagarna som sedan avnjuts vid matplatsen med fönster i gavelläge.

Sovrum 1 Det första sovrummet erbjuder gott om yta för en stor säng och dessutom gott om förvaringsmöjligheter tack vare garderoberna i ena hörnet. Fönster åt två håll!

Sovrum 2 Sovrum lämpar sig perfekt för de yngre i familjen tack vare placeringen i bostaden och utrymmet som finns här inne. Säng, skrivbord och kontorsstol får enkelt plats här inne utan att det känns trångt. Här ifrån när du balkongen.

Balkong
Rymlig balkong där ni kan avnjuta många härliga stunder.

Badrum
Modernt och stilrent badrum. Badrummet är utrustat med tvättmaskin, torktumlare, WC, handfat, stor spegel samt dusch.