BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Telefonplan/Midsommarkransen

Bäckvägen 105, vån 2

  • 2 rum och kök
  • 45 kvm
  • 2.830.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

VÄLPLANERAD TVÅA MED SOLDRÄNKT BALKONG I SÖDERLÄGE!

- Högt upp med milsvid utsikt utan insyn
- Fantastiskt ljusinsläpp från fönster i två väderstreck
- Balkong med svart smidesräcke och grönskande utsikt
- Soligt söderläge på balkongen
- Generös takhöjd om ca 2,7 meter
- Bostaden präglas av tidstypisk funkischarm
- Gott om förvaring och två förråd i källarplan
- Perfekt läge med närhet till både buss och tunnelbana

Varmt välkomna till denna ljusa och oerhört välplanerade tvåa attraktivt belägen i populära Telefonplan. Bostaden utmärker sig med ett fantastiskt ljusinsläpp genom flera fönster i två väderstreck som låter dagsljuset flöda in fritt, en generös takhöjd om ca 2,7 meter samt en härlig balkong i soligt söderläge med massor av sol och milsvid utsikt ända till Avicii Arena!

Lägenheten är i mycket fint skick och har renoverats varsamt där moderna lösningar kombinerats med tidstypisk charm och detaljrikedom. Vidare erbjuds ni ett inbjudande och lättmöblerat vardagsrum med utgång till den nybyggda balkongen med vackert smidesräcke, ett fräscht kök med goda arbetsytor och gott om plats för stort matbord, ett sovrum i generös storlek med bra förvaringsmöjligheter och ett stilrent helkaklat badrum med badkar.

Föreningen med flera stora renoveringar bakom sig som stambyte, fasad- och fönsterrenovering. I fastigheten finns tvättstuga, cykelrum och dessutom en trevlig innergård med sittplatser, grillplats och odlingsmöjlighet. Två källarförråd följer med nyttjanderätt.

Här bor ni ett stenkast från Telefonplans stora utbud av populära restauranger, butiker och mysiga caféer. Telefonplans tunnelbana nås på några få minuters promenad. Utanför porten går buss 147 som tar dig direkt till Liljeholmen som erbjuder stor galleria samt kommunikation i form av tvärbana, bussterminal och flygbussar.

En bostad som måste upplevas - Varmt välkomna att anmäla ert intresse!