BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Årsta

Gullmarsvägen 83

  • 3 rum och kök
  • 66 kvm
  • 4.675.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Allmänt om bostaden - Årstapärla utan dess like belägen i skuldfri förening
Renoverad Årstapärla med gavelläge helt utan dess like. Här bor du i en gedigen och välskött bostadrättsförening som dessutom är helt skuldfri. En suveränt disponerad bostad med mycket hög standard och fantastiskt ljusflöde.

Rumsbeskrivning
Väl inne i bostaden erbjuds rymligt retrokök med matplats för sällskap om ca 2-4 personer. Gott om plats för förvaring och arbetsytor med välbevarat original. Maskinellt utrustat med kombinerad kyl och frys, diskmaskin, häll med tillhörande ugn och fläkt. Ljusinsläpp från stort fönsterparti. Från köket nås lägenhetens lättmöblerade vardagsrum med gott om plats för stor soffgrupp, tv-möbel och övrig möblering så som fåtölj eller extra matplats. Här erbjuds vita väggar och vackert parkettgolv i tidtypisk stil. Utgång till balkong med sol från ca kl 14:00 beroende på årstid. Stambytt (2008) och helkaklat badrum med klinkergolv. Utrustat med dusch, wc och plats för förvaring. Förberett för tvättmaskin. Ljusinsläpp från badrumsfönster. Två rymliga sovrum med plats för dubbelsäng i ena. Det andra disponeras som barnrum och kan även användas som gästrum eller kontor.



- Rogivande läge
- Gavelläge
- Stora fönsterpartier
- 2,70 m i takhöjd
- Bevarat original
- Bra förvaring
- Välskött förening
- Skuldfri förening
- Två källarförråd
- Tvättstuga i källaren

Allmänt om Årsta
Nästan hela Årsta ligger utmed den södra sidan av Årstaviken precis söder om Södermalm. Området är mycket eftertraktat tack vare sin närhet till innerstan men också för sitt natursköna läge. Här finns stora grönområden som Årstaskogen, som i norr gränsar till Årstaviken, och Årstafältet men även flera mindre parker och promenadstigar som t ex Storängsparken. Inom en kort cykeltur på 10 min ligger närmsta grannen Södermalm som bjuder på shopping och restauranger som tillfredsställer den mest kräsne gourmanden.