BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Haninge

Djuprännilen 347

  • 4 rum och kök
  • 96 kvm
  • 2.995.000 kr Utgångspris!
Värdera din bostad

Beskrivning

**Drömboendet på Djuprännilen 347**

Välkommen till ett vackert och välskött gavelradhus som uppfyller alla dina drömmar! På Djuprännilen 347 finner du ett hem som imponerar från första ögonblicket. Huset stoltserar med ett modernt kök, där varje färg och detalj är noggrant utvald för att skapa en harmonisk och stilfull miljö. De stora fönstren släpper in rikligt med naturligt ljus, vilket ger en ljus och inbjudande atmosfär som är svår att motstå.

Bostaden är smart fördelad på två plan och rymmer totalt tre rymliga sovrum, vilket gör det idealiskt för familjen. Här finns även två härliga uteplatser som erbjuder sol hela dagen.

På baksidan väntar en fantastisk altan – den perfekta platsen för avkoppling och socialt umgänge med familj och vänner under varma sommardagar.

Detta trivsamma hem ligger i ett område med bilfria innergårdar, vilket skapar en trygg och lugn miljö. Du har nära till centrum, utmärkta kommunikationer, skolor, förskolor och dagligvaruhandel, vilket gör vardagen smidig och bekväm. För den naturintresserade är detta ett paradis med milslånga vandringsleder som leder till gömda svampskogar och orörd natur, perfekt för utflykter och äventyr året runt.

Djuprännilen 347 är mer än bara ett hus – det är ett hem där du och din familj kan trivas och skapa minnen för livet. Missa inte chansen att förälska dig i denna pärla!

Fastighetsinfo

Upplåtelseform och byggnad

Småhus - Friköpt. 4 rum och kök varav 3 - 4 sovrum.

Byggnadssätt

Grund: Betongplatta på mark. Stomme: Trä. Bjälklag: Trä. Fasad: Stående panel. Tak: Betongpannor. Ventilation: Mekanisk frånluft. Vatten och avlopp: Kommunalt vatten året om/Kommunalt avlopp. Fönster: 2+1 och 3-glas fönster.

Uppvärmning

Fjärrvärme och el-golvvärme i sovrum 1.

Ekonomi, månadsavgift

Pris 2.995.000 kr Utgångspris!.

Driftskostnad

Totalt 3 300 kr/mån (39 600 kr/år) varav Värme 850 kr/mån, El 500 kr/mån, Vatten/Avlopp 100 kr/mån, Samfällighet 1 850 kr/mån. I samfällighets avgiften ingår garage, internet och basutbud TV hos Tele2 (Com hem).

Rumsbeskrivning


Sovrum

De tre sovrummen är alla inredda med ljusa väggar som skapar en rogivande och luftig atmosfär. Här möter du elegant parkettgolv som ger rummen en känsla av kvalitet och stil. Dessa rum erbjuder generöst med utrymme för både vila och lek, perfekt för både barn och vuxna.

Vardagsrum
Vardagsrummet är en inbjudande oas med parkettgolv som sträcker sig över hela rummet. Väggarna har en något mörkare kulör som skapar en mysig och ombonad känsla. Här finner du också en vacker naturstensvägg som ger rummet en unik och rustik karaktär. Detta rum är perfekt för avkoppling och umgänge med familj och vänner.

Kök
Köket är i utmärkt skick och erbjuder all modern utrustning du kan önska dig. Här finns generösa arbetsytor och smarta förvaringslösningar som gör matlagningen till ett rent nöje. De stilrena ytorna och högkvalitativa materialen gör köket till hemmets hjärta där både vardagsmiddagar och festliga tillfällen blir minnesvärda.

Badrum
Det finns två badrum i huset. Det ena badrummet har en plastmatta på golvet och är halvkaklat, vilket ger en fräsch och lättskött miljö. Det andra badrummet har också en plastmatta och erbjuder en enkel och funktionell design, perfekt för vardagens behov. Detta badrum är också utrustat med en praktisk tvättmaskin

Områdesbeskrivning

Jordbro

Beläget cirka 3 km söder om Handen, utgör en dynamiskt aktiv plats med närhet till både naturen och kommunikationer. Boendeområdet sträcker sig öster om järnvägen och rymmer omkring 9 500 invånare, medan Jordbro Företagspark återfinns på västra sidan av järnvägen. I norra Jordbro präglas miljön av grupphusbyggnader från 1970- och 80-talen, medan södra Jordbro mestadels domineras av flerfamiljshus som uppfördes under 1950- och 60-talen. Ett småhusområde återfinns också här. Mot västra delen av Jordbro, bortom företagsparken, sträcker sig områdena Dåntorp och Riddartorp, där småhusbebyggelse också är närvarande.

Kommun: Haninge

Utbildning och barnomsorg: I norra Jordbro finns förskolor som Fjäderkobben, Gräskobben, Segelkobben och Förskolebussen. Södra Jordbro erbjuder förskolor som Blåsippan, Hemsö, Knallen, Flygande mattan och Långbäling. Grundskolorna inkluderar Höglundaskolan (årskurs 1-6), Kvarnbäcksskolan (årskurs F-6) samt Montessoriskolan Fredsduvan (årskurs F-6).

Kommunikation: Jordbro rymmer en pendeltågsstation där tåg mellan Stockholm och Västerhaninge trafikerar var 15:e minut, medan tåg mot Nynäshamn avgår en gång per halvtimme under dagtid. Jordbro fungerar även som en knutpunkt för väg 73 och Haningeleden. Resan till Stockholms central med pendeltåg tar ungefär 30 minuter, och med bil tar det liknande tid. Busslinjer knyter samman bostadsområdet och företagsparken med pendeltågsstationen, och det finns även direktbussar till Gullmarsplan. Jordbro är sammanlänkat med Haninge Centrum genom välordnade cykelvägar.

Natur och fritid: Naturen omger Jordbro och erbjuder en mångfald av fritidsmöjligheter. Intill Jordbro centrum ligger Höglundaparken med bollplan, utomhusbassäng, utegym och gröna gräsytor. Jordbro inkluderar även Höglundaskolans sporthall samt Jordbrohallen för aktiviteter som basket, gymnastik, handboll och innebandy. Kvarnbäckens naturområde, Jordbrogravfältet (en av Sveriges största järnåldersgravfält) och naturreservatet Gullringskärret utgör några av de natursköna platserna runt Jordbro.

Handel och mat: Jordbro Centrum erbjuder bibliotek, vårdcentral, tandvårdsklinik, Familjecentral samt butiker och restauranger. Restauranger finns även i Jordbro Företagspark.

Övrigt: Jordbro fortsätter sin utveckling som en attraktiv, levande och tillgänglig stadsdel. Framöver planeras en omfattande stadsomvandling med ett nytt centrum och kulturhus vid pendeltågsstationen. Över 1000 nya bostäder planeras tillsammans med utbyggnad av skolor och förskolor. För ytterligare information, besök kommunens hemsida: https://www.haninge.se/aktuellt/2021/maj/nu-startar-samradet-for-nytt-centrum-i-jordbro/