BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Hammarby Sjöstad

Hammarby allé 52, 6tr

  • 3 rum och kök
  • 79 kvm
  • 5.400.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

På sjätte våningen finner man denna fantastiskt ljusa och välplanerade trea, som utmärker sig med sin sociala planlösning och en imponerande helglasad fönstervägg med en mysig loggia som enkelt kan utnyttjas året runt. Högt upp, knappast insyn och Sofia Kyrka.

Vid ingången möts man av en välkomnande hall med gott om plats för hallmöbler och avhängningsmöjligheter, inklusive garderober och hatthylla. Badrummet, som ligger i direkt anslutning till hallen, erbjuder bekvämligheter som golvvärme, tvättmaskin och torktumlare från 2022. Det finns även möjlighet att installera ett badkar om så önskas. Spegel och kommod från 2023.

Redan från hallen fångas uppmärksamheten av ett fantastiskt ljusflöde som fortsätter genom hela lägenheten. Den öppna planlösningen och fönster från två håll skapar en känsla av rymd och ljus. Köket är yteffektivt med nya övre luckor från 2021 och nedre är helt utbyta 2021 och en svart granitbänkskiva, komplett med spishäll, blandare 2023,  kyl och frys från Siemens 2021, mikrovågsugn och diskmaskin från Bosch 2021. Det finns gott om plats för en stor soffgrupp, tv-möbler och matbord för att välkomna stora sällskap. Fönsterväggens utformning ger en burspråksliknande känsla med en underbar utsikt över Allén utanför.

Vidare in i lägenheten finner man två rymliga sovrum med plats för dubbelsäng. Sovrummen är isolerade. Ena är ett master bedroom med en walk-in-closet. Från detta sovrum nås loggian, som fungerar som en förlängning av rummet och hela lägenheten. Eftersom loggian är inglasad kan den användas som ett extra utrymme året om till exempel som arbetsrum.

Nya gardiner, mörkläggning i sovrum och persienner från år 2021.

Lägenheten karaktäriseras av sitt ljusa och unika utseende, med parkettgolv, målade väggar och dimmers i samtliga rum. Dessutom är läget utmärkt i Hammarby Sjöstad, med närhet till olika kommunikationsmöjligheter såsom tvärbana, buss och båt. Dessutom planeras tunnelbana att finnas tillgänglig i framtiden år 2030.