BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm - Mariatorget

Samaritgränd 3

  • 2 rum och kök
  • 42 kvm
  • 4.415.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till drömbostaden på Samaritgränd 3 – där sekelskifteskänsla möter modern elegans i en ljus och luftig atmosfär.

Denna lägenhet bjuder in till en harmonisk tillvaro med sina stora fönsterpartier och generösa takhöjd, vilket skapar en oöverträffad känsla av rymd och ljus. Den historiska sekelskifteskänslan genomsyrar varje vrå, och du kommer snabbt att känna dig hemma på denna lugna och charmiga adress på Södermalm.

Stambytt badrum ger både trygghet och modern bekvämlighet. Sovrummet i perfekt storlek och tillräckligt med plats för en dubbelsäng, en liten vrå i hörnet mot köket kan enkelt göras om till en liten bokhylla.

Adressen Samaritgränd 3 erbjuder en unik kombination av stillsamhet och närhet till stadens puls. Här bor du med restauranger, caféer och butiker runt hörnet. Tantolunden och Söders höjder erbjuder både fina promenadstråk och vackra vyer. Lägenheten ligger nära Mariatorgets tunnelbaneuppgång och Södra Stations pendeltågsstation samt ett flertal busslinjer. Med låg avgift och låg belåningsgrad i bostadsrättsföreningen blir detta en ekonomiskt fördelaktig investering.

Träd in i denna oas av ljus, historia och hemtrevnad – här väntar din nya drömlägenhet på dig. Varmt välkommen till Samaritgränd 3, din framtida bostad på Södermalm!

- Högt i tak
- Fiskbensparkett
- Låg avgift
- Stambytt badrum
- Stora fönsterpartier
- Sekelskifteskänsla
- Lugn gata
- Centralt läge