BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Huvudsta

Armégatan 11A

  • 2 rum och kök
  • 38 kvm
  • 2.910.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Vilken möjlighet! Högt upp i huset finner ni en unik bostad som sällan kommer ut. Lägenheten har en välplanerad layout med låg avgift. Fantastiskt kök och en balkong i attraktivt solläge. Stabil förening och låga avgifter.

Brf Laboratoriet är en äkta förening som äger marken. Föreningen består av 266 bostadsrätter och 3 hyreslokaler. Den erbjuder SPA med bastu och bubbelbad, en poolbil som medlemmar kan hyra till förmånligt pris, och en takterrass där man kan sola och grilla.

Och så läget! På Västra Skogen bor man i ett trivsamt område med närhet till både stadspuls och natur. Området erbjuder flera mysiga restauranger, en ICA-butik, gym, hunddagis och det populära konditoriet Kosterheds samt deras nyöppnade Choklateria några hundra meter bort. Tunnelbanestationen Västra Skogen ligger endast ett stenkast bort där både de blå linjerna passerar och på bara 6 minuter når du T-centralen. I närheten av lägenheten går även flera busslinjer som smidigt tar en till Liljeholmen, Sundbyberg, Odenplan eller Bromma flygplats. För ett större serviceutbud ligger Solna Centrum med över 100 butiker, restauranger och systembolag en kortare promenad bort. Här finns även tunnelbana och flertalet bussförbindelser samt tvärbanan.

Några hundra meter från lägenheten når man de mysiga promenadstråken vid Huvudsta Strand. Här finns Augustendals 4H-gård med intilliggande lekpark och ridskola, det nyrenoverade strandbadet och omkringliggande klippbad. Längs med Ulvsundasjön når man Vasastan och Rörstrandsgatan på cirka 15 minuter. På vägen passerar man bland annat restaurang Grodhavet, Pampas Marina och Karlbergs Slott.

Varmt välkomna till Armégatan 11A, 6tr!
- Byggår 2016
- Högt upp och insynsskyddat.
- Stabil Brf med dolda tillgångar. Inga renoveringar planerade.
- Låga avgift.
- Föreningen erbjuder SPA med bastu och pool.
- Takterrass med två pergolor, grill, sittplatser samt solplatser.
- Genomgående parkettgolv.
- Tillhörande källarförråd.
- Poolbil, Tesla Model 3. Medlemmar kan hyra denna till förmånliga priser per timme eller dygn.
- Föreningen disponerar även 209 garageplatser och 110 elbilsplatser.
- Gemensamma utrymmen: tvättstuga, cykelgarage, gemensamhetslokal och innergård.
- Välplanerad planlösning.
- Balkong med attraktivt solläge.
- Närhet till lyxigt sjö- och krogliv vid Pampas Marina.
- Närhet till full serviceutbud med matvarubutik (ICA), restauranger (sushi, italienskt, pizza, kebab och konditori), gym, hunddagis och veterinär, med mera.
- Rikligt utbud av kommunikationer.
- Promenadavstånd till alla tre T-banestationer som tar dig till city på 7 minuter (Solna Centrum, Huvudsta Centrum och Västra Skogen). Cirka 8 minuter med bil till stan och cirka 3 minuter till Pampas Marina och 7 minuter till Birkastan.

Hall – Inbjudande och praktisk
Välkomnande hall som öppnar upp lägenheten på ett mycket trevligt sätt. Plats finns för avhängning av ytterkläder och skor. Praktiskt och stilrent svart klinkergolv som övergår i ekparkett och vitmålade väggar. Bra förvaring via två garderober och ett städskåp. Entrén är utrustad med en säkerhetsdörr.

Vardagsrum – Bostadens hjärta!
Vackert vardagsrum som kännetecknas av stora vackra fönsterpartier som medför rikligt med ljusinsläpp och härlig fri utsikt, utan insyn. Här kommer man även ut till lägenhetens härliga balkong som vetter mot innergården. Rummet är lättmöblerat med plats för soffa, soffbord, mediakonsole och bokhylla. Ljusa färger på väggarna och en accentvägg i mineralton, fönsterbänkar av kalksten och parkettgolv av ek.

Solig balkong – Suddar ut gränsen mellan ute- och innemiljö
Här har man sin egen oas som suddar ut gränsen mellan ute och inne. På balkongen, som har sol på förmiddagen, finns plats för en loungedel eller utemöbler som bord och stolar. Här får man ett perfekt läge att luta sig tillbaka och njuta av det fina vädret.

Kök – Stilrent, praktiskt & öppen planlösning
Ett stilrent kök med fokus på funktion och umgänge. Köket har mycket god förvaring bakom vita köksluckor med praktiska arbetsytor av betong som bänkyta och vitt kakel som stänkskydd. Köksutrustningen består av kyl/frys, diskmaskin, induktionshäll, spisfläkt, samt mikrovågs- och varmluftsugn.

Duschrum & WC med allt du behöver
Praktiskt i anslutning till hallen ligger ett trivsamt och stilfullt badrum med helkaklade väggar och klinkergolv med infällda spotlights i taket. Badrumsutrustningen består av dusch med glasvägg, spegelskåp, handdukstork och tvättmaskin.

Förråd – Optimering av förvaring
Tillhörande källarförråd om ca 4-5kvm.