BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Hammarbyhöjden

Per Lindeströms väg 111

  • 6 rum och kök
  • 132 kvm
  • 6.180.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkomna till denna rymliga bostadsrätt med radhuskänsla i hjärtat av Hammarbyhöjden!

Redan när du kliver in genom dörren möts du av en känsla av rymd och ljus, lägenhetens gavelläge bidrar till ett fantastikst ljusinsläpp från tre olika väderstreck. Denna pärla erbjuder fyra stora sovrum, två badrum, balkong och en fantastisk uteplats, skapade för att njuta av både inomhus- och utomhuslivet.

Detta boende imponerar med luftiga utrymmen, smarta förvaringslösningar samt två stilfulla badrum och ett kök utrustat med moderna bekvämligheter. Med två separata ingångar blir detta hem en dröm för generationsboende, och dess närhet till föreningens tvättstuga gör vardagen ännu smidigare.

Bostaden ligger belägen nära både natur och storstadens puls, närhet till Nackareservatet med flertalet löpspår, utegym, badsjöar, stora ängar och även en 9-håls golfbana och Hammarbybacken med milsvid utsikt samt möjlighet till träningsaktiviteter året runt. Det är tio minuters promenad till badklippor vid Sickla sjö och till bryggor och caféer i Hammarby sjöstad. Det är en minuts promenad till Finn Malmgrens plan där det mesta finns: stor Coop-butik, apotek, gym, blomsteraffär, café, restauranger, 7/11 samt T-banan som tar dig in till Södermalm på 6 minuter.

Helt klart ett hem att trivas i!
Välkommen på visning