BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm - SOFO

Ringvägen 147, 1tr

  • 2 rum och kök
  • 72 kvm
  • 6.600.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till denna unika bostad i hjärtat av det trendiga Sofo-området! Här möts du av en låg avgift och en generös takhöjd som skapar en luftig känsla. 

Den nuvarande 2rok-layouten öppnar upp för spännande möjligheter då köket enkelt kan flyttas, vilket redan är förberett med framdragen stam. Det finns därmed chans att omdisponera till en 3rok och skapa en anpassad boendemiljö som passar just dina behov.

Adressen är populär och kännetecknar den eftertraktade Sofo-livsstilen. Här befinner du dig i en välbevarad 1920-tals fastighet med vackra ytskikt som originalgolv med fiskbensmönster och tidstypiska detaljer som ger karaktär åt varje hörn. Balkong i trevligt, grönskade gårdsläge ger fröjd i kombination med stora spröjsade fönsterpartier för ljusinsläpp.

Badrummet har nyligen genomgått en totalrenovering och är ännu oanvänt. Det är även förberett för en tvättmaskin, vilket ger extra bekvämlighet i vardagen.

Föreningen är stabil med en mycket god ekonomi och har en låg belåning. Vid denna försäljning kommer föreningen även få ett väldigt stort ekonomiskt tillskott. Det ger trygghet och långsiktig ekonomisk hållbarhet åt boendet.

Gör dig redo att njuta av sommarkvällar på den super trevliga innergården, komplett med grillmöjligheter. Dessutom har du nära till Nytorgets magiska utbud och bekvämt avstånd till tunnelbanestationen vid Skanstull. Upplev det bästa av Sofo-livet i denna fantastiska bostad!

Rumsbeskrivning 

Hall / Entré:
En inbjudande entré och hall välkomnar dig till denna bostad och erbjuder generösa förvaringsmöjligheter. Från hallen har du även tillgång till det nyligen renoverade badrummet.

Badrum:
Badrummet genomgick en totalrenovering år 2023 och är helt oanvänt. Smakfullt utformat med vita kaklade väggar och ett mörkt klinkergolv. Utrustningen inkluderar WC, dusch, handfat, spegelskåp och golvvärme. Dessutom är badrummet förberett för tvättmaskin

Kök:
Köket är välplanerat med generöst med förvaring och arbetsytor samt mörkgråa skåpsluckor. Maskinutrustningen omfattar kyl/frys, spis, ugn, diskmaskin och diskho. Rummet har potential att enkelt omvandlas till ett barnrum, gästrum eller kontor vid flytt av köket. 

Vardagsrum:
Ljust och rymligt vardagsrum med imponerande spröjsade fönsterpartier. Det finns gott om plats för en bekväm soffgrupp, soffbord och andra önskade möbler. Vita väggar och vacker fiskbensmönstrad ekparkett skapar en stilfull atmosfär.

Sovrum/balkong:
Det stora och härliga sovrummet erbjuder tillräckligt med plats för en dubbelsäng, sängbord och annat önskat möblemang. Det vackra trägolvet från byggåret skapar en tidlös atmosfär. Sovrummet har även en rogivande balkong med ostört läge mot grönskande innergården – perfekt för att njuta av frukosten under sommarhalvåret.

Förråd:
Till lägenheten hör nyttjanderätten till ett källarförråd, vilket ytterligare ökar dess praktiska och funktionella aspekter.