BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Brommaplan

Bergslagsvägen 41

  • 2 rum och kök
  • 40 kvm
  • 2.480.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

I en förtrollande omgivning, där en imponerande balkong tar plats, har vi nu det privilegiet att presentera en nyrenoverad funkistvåa som utstrålar ljus och rymd. Denna bostad har genomgått en omsorgsfull renovering och erbjuder en smart och genomtänkt planlösning. Bostaden bjuder in till ett underbart ljusinsläpp från två väderstreck, med en delvis öppen planlösning som skapar en trivsam social yta. En imponerande söderlägesbalkong, där soltimmarna flödar generöst, blir ett naturligt förlängning av bostadens charm.

Golven pryds av en enhetlig enstavsparkett och väggarna strålar i ljusa färgtoner, skapandes en harmonisk atmosfär. Belägen i ett lugnt område, erbjuder platsen närhet till både bekvämligheterna vid Brommaplan och den natursköna omgivningen av Judarskogens naturreservat, komplett med sina inbjudande promenadstråk.

Denna bostad är en del av en omtyckt och välorganiserad förening. Föreningen präglas av en låg belåning, endast omkring 4200 kr per kvadratmeter, och stoltserar med en solid ekonomi som visar på cirka 6 miljoner enligt den senaste årsredovisningen från 2022. Här kan du bo ekonomiskt med en förmånlig avgift som dessutom inkluderar både tv och bredband. Föreningen tillhandahåller generösa grönytor med möjligheter till gemensamma grillstunder. Som grädde på moset finns också en övernattningslägenhet tillgänglig för medlemmarna att hyra.

Missade inte denna möjlighet och varmt välkommen till visningen av din framtida bostad!

Stor balkong i söderläge
Högt i tak
Vackra dubbeldörrar ut till balkong
Vackert enstavsparkett
Insynsskyddat läge
Genomgående planlösning
Stort kök
Helkaklat badrum med tvättmaskin
God försvaringsmöjligheter
Stor förening med god ekonomi
Naturnära med fina promenadstråk
Närhet till Sats och simhall
Cyckelbana till stan
Mataffärer och restauranger i området
Apotek och Systembolaget vid Brommaplan
T-bana och busstation