BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka - Saltsjö-boo - Rensättra

Margretebergsvägen 1

  • 7 rum och kök
  • 202 kvm
  • 9.500.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till Margretebergsvägen 1, en sällan till salu adress i Nacka som erbjuder ett unikt boende om 202 kvadratmeter fördelat på två välplanerade våningar. Detta hem är en dröm för den som söker ett oslagbart läge nära både natur och service!

På entréplan möts du av en rymlig hall som leder vidare till husets hjärta. Här finner du tre väl tilltagna sovrum, ett stort kök utrustat med gott om arbetsyta och förvaring samt plats för ett stort matbord. Praktisk tvättstuga med grovingång. Vardagsrum med inbjudande eldstad som snabbt kommer bli familjens samlingspunkt och erbjuder en direktaccess till husets omgärdande altan som nås från tre olika håll. Med en altan som sträcker sig runt hela huset kan du njuta av solen från morgon till kväll samt avnjuta lugna stunder i bastun på baksidan. Ett badrum som renoverades 2015 och en separat WC kompletterar entréplanets generösa utrymmen.

Övervåningen som renoverades 2017, utgör en perfekt reträtt med sitt allrum med charmiga vinklar, två sovrum varav ett med egen balkong i västläge, ett stilrent badrum, klädkammare och gott om platsbyggda förvaringslösningar. Detta våningsplan erbjuder flexibilitet och möjligheter att anpassa efter just dina behov och möjliggör för den stora familjen att bekvämt få plats utan kompromisser.

Utomhus disponerar du, utöver altanen, över en gräsmatta nedanför altanen samt ett attefallshus från 2008 som kan förädlas för att möta dina behov.

Beläget på en lugn återvändsgata med endast fem hus, omgivet av naturreservat garanterar Margretebergsvägen 1 en avskild och harmonisk tillvaro då inga fler hus kommer kunna byggas. Som närmsta granne till Myrsjön bjuds du in till bad under sommaren och skridskoåkning under vintern samtidigt som du har gångavstånd till Orminge centrum, den bästa kombinationen av natur och tillgänglighet.

Sällan finns möjligheten att förvärva ett boende på denna åtråvärda adress. Margretebergsvägen 1 representerar en unik chans att äga ett av endast fem fastigheter i detta eftertraktade område. Missa inte möjligheten att förvärva ditt drömhem på en plats där hus sällan kommer ut till försäljning. Välkommen hem till Margretebergsvägen 1