BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Hammarby sjöstad

Textilgatan 25, bv

  • 3 rum och kök
  • 80 kvm
  • 5.500.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Steg in i denna exklusiva bostad och upplev en hall som välkomnar dig med generöst utrymme för ytterkläder, skor och barnvagn. Här möts du av en elegant atmosfär där varje detalj är noggrant genomtänkt för att skapa både funktion och stil. Den rymliga hallen erbjuder gott om plats för avhängning av ytterkläder, vilket gör det enkelt att hålla ordning och välkomna gäster på ett smidigt sätt.

Njut av lyxen i det stilfulla badrummet, där smakfulla inredningsdetaljer möts i en harmonisk komposition. Siemens tvättmaskin och torktumlare erbjuder bekvämlighet, medan Carraramarmorbänkskivan och smarta förvaringslösningar skapar en praktisk och elegant atmosfär. De generösa inbyggda speglarna förstorar rummet, och det är svårt att inte trivas med handdukstork, glasvägg i duschen, golvvärme och spotlights i taket.

Steg in i det luftiga vardagsrummet där ljus och rymd är i fokus. De stora fönsterpartierna skapar en härlig ljusinsläpp och ger en öppen känsla. Detta är platsen där familj och vänner samlas för socialt umgänge. Här finns gott om utrymme för en stor soffgrupp och mediamöbler, vilket skapar en trivsam atmosfär för avkoppling och gemenskap.

Köket är en smakfull och exklusiv plats för att samla nära och kära. Materialval som den påkostade Carraramarmorbänkskivan och ljusa toner i väggskåpen skapar en elegant och tidlös design. Kvänum-köket och Siemens vitvaror, inklusive integrerad diskmaskin, varmluftsugn, induktionshäll och kyl/frys, bidrar till en hög standard. Den naturliga matplatsen intill köket gör det möjligt att duka upp för många sittande gäster utan att kompromissa med den luftiga känslan.

Det stora sovrummet är en rogivande oas som vetter mot den magiska innergården. Här finns utrymme för både dubbelsäng och förvaringsmöbler, och den mysiga uteplatsen nås enkelt från sovrummet. Det andra sovrummet är trivsamt och rymmer en mindre säng med tillhörande möbler. En rymlig klädkammare intill sovrummen erbjuder generös förvaringsmöjlighet.

Denna fantastiska trea håller en konsekvent hög standard, med vitbetsad ekparkett, vattenburen golvvärme i samtliga rum (utom i badrummet där el golvvärme förekommer). Bostaden är en del av en mycket populär förening som erbjuder en unik livsstil med tillgång till bastu, gym, bio och spa, samt aktivitetsrum för en komplett och exklusiv upplevelse.