BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Beckomberga

Beckombega Allé

  • 2 rum och kök
  • 64 kvm
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkommen till en välplanerad tvåa på 64 kvm med generös balkong i söderläge. Den välkomnande möblerbara hallen öppnar sig mot ett rymligt vardagsrum/kök i öppen planlösning med plats för både soff- och matgrupp samt utgång till den ljusa stora balkongen. Längst in i bostaden finns sovrummet med gott om plats för en dubbelsäng. Bostaden har ett fräscht badrum, utrustat med tvättmaskin. Köket är utrustat med diskmaskin och gott om skåp- och bänkutrymmen, som inbjuder till många trevliga middagar. En extra bonus är en rymlig klädkammare belägen i hallen. Sammanfattningsvis är det en modern, ljus och luftig bostad med generöst med förvaringsmöjligheter och närhet till samhällsservice.

Här bor du i ett lugnt område med närhet till trevliga grönområden, fo?rskolor & skolor och bara ett stenkast bort ligger en va?lsorterad ICA-butik. Goda kommunikationer med buss 117 som tar Er till Brommaplan på ca 5-7 minuter, samt Spånga station. Ni kan även promenera till Islandstorget eller Råcksta där Ni hittar tunnelbanans gröna linje. För den aktive finns gymmet Puls & träning, simhall och sporthall i området, och det är även nära till flera trevliga promenadstråk.

Tveka inte att ta kontakt vid övriga frågor om bostaden, föreningen eller Beckomberga som område - Denise Hägerstrand BOSTHLM 

 

Föreningsinfo

Upplåtelseform och byggnad

Lägenhet - Bostadsrätt. 2 rum och kök varav 1 sovrum. Föreningen Brf Äppelgården i Bromma.

Uppvärmning

Fjärrvärme och värmepump-frånluft (el).

Driftskostnad

Totalt 0 kr/mån (0 kr/år).

Föreningsnamn Brf Äppelgården i Bromma Föreningsform Bostadsrättsförening Allmänt om föreningen Fastigheten färdigställdes 2011 och består av Beckomberga Allé 4, 6 & 8.

Föreningen är medlemmar i Samfälligheten Hälsovården, läs mer om samfälligheten på www.halsovardenssff.se

Äger föreningen marken Ja Byggnadsår: 2011 Uppvärmning: Fjärrvärme Hiss: Ja

Kommande renoveringar:

2024- Införande av gemensam el samt installation av solceller.

Genomförda renoveringar / underhåll:

2022 - Ommålning av cykelförråden
2021 - Byte av sopkassuner
2021 - Installation av 24 st laddstolpar för elbil
2017 - Målning entrédörrar och hissdörrar

Se mer i föreningens årsredovisning.

Föreningens ekonomi Inga beslut om avgiftsförändringar finns. Däremot finns en plan att påbörja amortering av föreningens lån med sparade medel från föregående år. Kontroll gjord 2022-05-05. Överlåtelseavgift och pantsättningEn överlåtelseavgift tas ut om 1 838 kr som betalas av köparen. Vid belåning av bostaden tas en pantsättningsavgift ut om 788 kr/pant. Beloppen är beräknade på prisbasbeloppet för år 2024. TV och Bredband Bredband via Stockholms stadsnät och TV via Sappa. Grundutbud för tv samt bredband ingår i månadsavgiften. Parkering Föreningen har 47 parkeringsplatser som hyrs ut för 400 kr/mån. 24 av dessa platser har laddstolpar för elbil, hyran för dessa platser är den samma med tillägg för elförbrukning.
Vid kontroll 2022-05-05 finns ingen kö till parkeringsplatser och styrelsen tror det kommer finnas lediga platser från sommaren. Däremot finns en intern kö till platserna på innergården (platserna med laddstolpe).
Gemensamma utrymmen Det finns barnvagnsförråd.
Gräsmattan mellan föreningens hus och radhusen tillhör samfälligheten.
Grillning via el och gasol är tillåtet på balkongerna.
Antal lägenheter i förening 60 Föreningen accepterar delat ägande. Juridisk person accepteras ej.