BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Annedal / Mariehäll

Pippi Långstrumps gata 39

  • 5 rum och kök
  • 134 kvm
  • 6.300.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till denna exklusiva etagevåning med fem rum och kök, belägen i en imponerande fastighet på den eftertraktade Pippi Långstrumps gata. Här möts du av en unik och lockande planlösning, skapad för att maximera sällskapsytor och erbjuda en extraordinär boendemiljö.

Njut av spännande sociala stunder på den generösa balkongen och den stora terrassen, perfekt för underbara sommarkvällar. Denna bostad är skräddarsydd för den moderna familjen som önskar stora utrymmen i en fridfull atmosfär, samtidigt som närheten till skolor och bekvämligheter skapar en trygg och barnvänlig omgivning.

Upplev den oöverträffade komforten med vattenburen golvvärme som genomsyrar hela lägenheten. Utöver balkongen och terrassen finns tre charmiga franska balkonger, två rymliga badrum och generösa förvaringsmöjligheter i form av garderober och närliggande förråd.

Föreningen är stabil och ekonomiskt sund, med tillgång till garageplatser som ytterligare förhöjer bekvämligheten. Detta är inte bara ett hem, det är en livsstil – ett hem att verkligen trivas i. Missa inte chansen att uppleva det ultimata boendet på Pippi Långstrumps gata.

Möjlig 6 rok
Låg belåning i föreningen, ca 4 200kr/kvm
Radhuskänsla
Vattenburen golvvärme
Stora ljusinsläpp
Etagelägenhet med tre våningsplan
Stor terrass
Tillåtet att grilla på balkong
Två badrum
Goda förvaringsmöjligheter
Lugnt läge
Barnvänligt område med förskolor och skola
Stora barnvänliga parker
Prommenadavstånd till Sundbyberg Centrum
Sundbybergs T-bana och pendel
Snart kommer tvärbana vid hållplats Solvalla
Närhet till Bromma Block & Bromma flygplats