BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm - Maria

Skaraborgsgatan 3, 2 tr

  • 3 rum och kök
  • 79 kvm
  • 6.225.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Accepterat pris - 6.400.000 kr. 

Välkommen till denna rymliga och välplanerade lägenhet på Skaraborgsgatan 3 som har ett lummigt och skyddat läge mot två innergårdar. Lägenheten imponerar med sin genomtänkta layout där det är god balans mellan de sociala ytorna och de mer privata sovrummen. Renoverat kök och badrum samt fin balkong i soligt söderläge.

Hall
Välkomnade hall där det finns gott om plats för ytterkläder i en dubbelgarderob. På golvet ligger såväl snyggt som praktiskt svart klinker. Tapetserad fondvägg.

Kök
Rakt fram från hallen ligger det trivsamma köket med utgång till balkongen. Vitmålade väggar och klinkergolv. Marbodal kök med gula skåpsluckor och vitt kakel ovanför arbetsbänken som är gjord av betong. Köket är utrustat med kyl/frys, vinkyl, diskmaskin (fungerar ej), spisfläkt, spishäll samt ugn. Matplats för ca 4-5 personer.

Balkong
Den stora balkongen i söderläge som öppnar upp sig mot föreningens gemensamma gård är en fantastisk tillgång. Här samsas balkongmöblerna med både blommor och örter, som kan skapa en färgstark och doftande oas.
 

Vardagsrum
Till vänster om hallen ligger det rymliga vardagsrummet som har ett stort fönsterparti, genom vilket ljuset strålar in över laminatgolvet. Atmosfären är hemtrevlig och rummet har bra möblerbarhet. Här finns gott om plats för såväl soffgrupp som övrigt passande möblemang. Om man behöver komplettera med en större matplats finns här gott om plats. De gröna väggarna i svagt skiftande nyans ramar in rummet på ett härligt sätt. Ett rum gjort för umgänge med familj och vänner. 

Två bra sovrum
Lägenheten rymmer två mycket bra och möbleringsvänliga sovrum som båda har gott om plats för dubbelsäng, skrivbord och övrigt passande möblemang. 
Det ena sovrummet har laminatgolv och målade väggar i en fantastisk nyans av petrol. I angränsning till sovrummet finns en walk-in closet där inredningen ingår. 
Det andra sovrummet ligger bredvid vardagsrummet och har laminatgolv, målade väggar i en gul nyans samt 5 garderober längs ena väggen.

Badrum
Badrummet är smakfullt kaklat och har klinkergolv. Här finns dusch med glasvägg, handfat med kommod, handdukstork och wc. Tvättmaskin och torktumlare (handtaget/låsanordningen fungerar ej).

Sammanfattningsvis är detta en lägenhet som erbjuder generösa ytor, funktionell planlösning och en härlig atmosfär. Här kan du skapa ett bekvämt och trivsamt hem där vardag och avkoppling går hand i hand. Välkommen på visning!

Övrigt:
Säljaren har upplyst om att diskmaskinen ej fungerar samt att handtaget/låsanordningen till torktumlaren är trasigt.