BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm -Reimersholme

Anders Reimers väg 9

  • 1.5 rum och kök
  • 27 kvm
  • 3.100.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkomna till denna underbara lägenhet belägen i natursköna Reimersholme! Här bor du i en klassisk funkislägenhet med flertalet originaldetaljer bevarade samt en otroligt yteffektiv planlösning med sovalkov och sjöutsikt! Under sommarhalvåret har du badbrygga precis utanför porten, något som nuvarande ägare verkligen har nyttjat och njutit av! 

Väl inne i lägenheten möts ni av en välkomnande hall med goda avhängningsmöjligheter. I anslutning till hallen finner ni köket där flertalet originaldetaljer är bevarade så som luckor och skåp från byggåret 1942 samt utdragbar skärbräda. Vidare in möts ni av lägenhetens samlingspunkt - allrummet! Här finns gott om plats för att möblera fritt. Invid burspråket finns plats för matbord. Tack vare de vinklade fönstren så har ni fin utsikt mot vattnet. I övrigt finns gott om plats för soffgrupp, skåp, tv möbel samt övrigt möblemang. I detta rum finner ni även sovalkoven som har plats för större säng både på bredden och längden. Badrummet är helkaklat och utrustat med dusch, handfat, wc samt förvaring. 

Området Reimersholme är känt för sin naturnära miljö och närhet till vatten. Här kan du njuta av promenader längs strandkanten, ta ett dopp på sommaren eller åka skridskor på vintern. Området har också en trevlig atmosfär med sina charmiga kaféer, restauranger och butiker. En kort promenad bort når du även Hornstull. Du får en perfekt balans mellan stadsliv och avkoppling i denna eftertraktade del av Stockholm.

Belägen i en väl tilltagen och solid HSB-förening med en minimal skuldsättning och ägande av marken. Föreningen genererar en mängd förmåner till sina medlemmar såsom två stilfulla gästlägenheter, ett välutrustat gym, en avkopplande bastu, tillgång till en roddbåt. 

Missa inte denna visning!