BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Hägerstensåsen

Inteckningsvägen 58

  • 2 rum och kök
  • 43 kvm
  • 2.435.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

CHARMIG TVÅA MED BALKONG I SYDVÄSTLÄGE!

Varmt välkomna till denna charmiga tvåa med magisk balkong i populära Hägerstensåsen. Bostaden erbjuder ett härligt ljusinsläpp från fönster i två väderstreck och generös takhöjd om ca 2,65m. Vidare erbjuds en rymlig balkong i insynsskyddat läge med lummig utsikt mot trygga tallar. På balkongen kan solen avnjutas större delen av dagen och kvällen. Lägenheten har flertalet vackra originaldetaljer bevarade som fiskbensparkett i vardagsrummet, fönsterbräden i sten och hylla med de charmiga glasskäpporna i köket.

Ytorna i lägenheten är mycket väldisponerade och köket har gott om förvaringsmöjligheter med de bevarade originalskåpen och bra med arbetsytor. I bostaden finns ett ljust och luftigt vardagsrum med utgång till balkongen. Sovrummet är beläget i insynsskyddat läge med lummig utsikt mot innergårdens grönska. I sovrummet finns det plats för dubbelsäng och skrivbord. Vidare finns en rymlig hall med bra förvaringsmöjligheter genom tre originalgarderober samt ett helkaklat badrum från stambytet med badkar. I källarplan finns ett rymligt förråd.

Stabil förening med flertalet stora renoveringar bakom sig och mycket god ekonomi. Föreningen har en gemensamma utrymmen som tvättstuga, cykelrum, barnvagnsrum samt 2 parkeringsplatser. Belåningsgraden är nere på 5 537 kr/kvm enligt årsredovisningen för 2022.

Trivsamt och centralt läge endast ett stenkast från Hägerstensåsens T-bana och centrum med ICA, buss samt flera restauranger och övrig service i direkt närhet. Inom kort promenadavstånd nås Telefonplan med flertalet busslinjer, restauranger, gym och Klättercentret. Gångavstånd till Mälaren med vackra promenadstråk och badmöjligheter.

- Eftermiddag & kvällssol på balkongen
- Härligt ljusflöde från fönster i två väderstreck
- Insynsskyddat läge med utsikt mot vacker natur
- Väl tilltaget vardagsrum
- Sovrum med plats för dubbelsäng
- Helkaklat badrum med badkar
- Flertalet bevarade originaldetaljer
- Mycket bra förvaringsmöjligheter
- Förening med stora renoveringar bakom sig
- Nära till mataffärer, restauranger och caféer
- Ett stenkast från T-bana (röda linjen, station Hägerstensåsen)
- Promenadavstånd till Telefonplan, fina naturstråk och Mälaren