BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Johanneshov / Globen

Konstgjutarvägen 10, 3 tr

  • 2 rum och kök
  • 33.3 kvm
  • 2.810.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

** Optimalt planerad 2:a – Högst upp i huset **
Väluttänkta kvadratmetrar som nyttjas på absolut bästa sätt med perfekt layout och lyxig och genomtänkt förvaring. Bostaden känns verkligen betydligt större än sina kvadratmeter. Ett hem i klassisk funkisstil med trevliga sällskapsytor och inbjudande känsla. Här bor man högst upp i huset med stora härliga fönsterytor som skapar en luftig, ljus och synnerligen gemytlig atmosfär. Lägenheten är varsamt renoverad där man tagit vara på och förstärkt dess funkiskaraktär. Här samsas bevarade tidstypiska detaljer som fönsterbänkar i natursten och spanjoletter med nylagt holländsk ekparkett, schackrutigt klinkergolv samt eluttag, strömbrytare, skåpsluckor och beslag i tidsenlig retrostil. Här bor ni nära allt i ett område med rikt utbud av nöjen, service och kommunikationer, men ändå en kort promenad från vackra naturområden och vatten.

Generellt om lägenheten 

Vardagsrum – Hemtrevligt 
Trevligt vardagsrum med mycket bra möblerbarhet och gott om plats för såväl soffa som matbord och andra passande möbler. Matplatsen har platsbyggd sittbänk som ger en hemtrevlig känsla och här ryms utan problem 6 personer. I rummet finns ett stort fönsterparti med fönsterbänkar i marmor. Väggarna är målade i behagligt ljusa färger och på golvet ligger ny parkett med klassiskt rutmönster (Holländskt mönster) vilket skapar ett påkostat och tidlöst utseende.

Sovrum – Mysigt och rogivande
Vackert, avkopplande och minimalistiskt sovrum med plats för dubbelsäng. Längst delar av väggen har man byggt en nisch med vitmålad träpanel och grund hylla som ger utrymme för föremål som spegel, ramar och några växter. Över sängen mot taket har man snygg och praktisk förvaring och i rummet finns även uttag för vägghängd TV.

Kök – Väldisponerat och charmigt
Välutrustat kök med bra plats för avlastning och förvaring. Köket har en delvis öppen planlösning mot matplatsen och vardagsrummet vilket skapar en öppen social yta. Allt ryms här: kyl/frys, spishäll, inbyggd ugn, spisfläkt och diskmaskin. Klassiskt vitt kakel ovan bänkytor och fina tapeter (Josef Frank Eldblomman) ger köket det lilla extra.

Badrum
Väldisponerat badrum med helkaklade väggar och klinkergolv. Badrumsutrustningen består av toalett, tvättställ med tillhörande underskåp, handdukstork och dusch. Här finns det även plats för att kunna sätta in en tvättmaskin eller ett badkar.

Walk-in closet
I direkt anslutning till hallen ligger bostadens stora och prydligt inredda walk-in closet. I rummet har man inrett prydligt med heltäckningsmatta och fina tapeter. En genomtänkt detalj är även att man låtit installera eluttag i rätt höjd för plattången.

Hall
Välkomnande hall med en fin nisch med plats för avhängning av ytterkläder och skor. Nischen är inredd med överskåp och platsbyggd bänk med underliggande skolådor. Lägenheten är utrustad med säkerhetsdörr.

Förråd
Till lägenheten hör två källarförråd.

Lägenhetsförteckningen
Lägenheten är registrerad som 1 rok i lägenhetsförteckningen men bostaden är ombyggd till en lägenhet om 2 rok.