BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Aspudden

Hägerstensvägen 148, vån 3/4

  • 2 rum och kök
  • 53 kvm
  • 4.500.000 kr / Såld
  • 323
Värdera din bostad

Beskrivning

HÖGT UPP MED BALKONG I SOLDRÄNKT SÖDERLÄGE!

- Mitt i hjärtat av idylliska Aspudden
- Fantastisk balkong i soldränkt söderläge
- Högt upp i fastigheten på våning 3 av 4
- Genomgående planlösning med fönster i två väderstreck
- Härlig utsikt över lummig grönska och med himlen som närmsta granne
- Fräscht kök med varmluftsugn, kyl/frys, diskmaskin samt induktionshäll
- Vackert burspråk samt rum för matplats för fyra personer
- Stilrent och helkaklat badrum. I badrummet är det förberett för tvättmaskin
- Rymligt sovrum som erbjuder goda förvaringsmöjligheter
- Bostaden präglas av tidstypisk funkischarm och fina detaljer i mässing
- Endast fyra minuters promenad till Aspuddens centrum och tunnelbana
- Badmöjligheter i Vinterviken, Örnsberg och Gröndal, endast en kort cykeltur eller promenad bort
- Aspuddsparken, Vinterviken och Botvidsparken blomstrar ordentligt på sommaren

Varmt välkomna till denna ljusa och oerhört välplanerade tvåa attraktivt belägen i pittoreska och lummiga Aspudden. Bostaden utmärker sig med ett fantastiskt ljusinsläpp genom flera fönster i två väderstreck som låter dagsljuset flöda in fritt, en generös takhöjd om ca 265 cm samt en härlig balkong högt upp i fastigheten på våning 3 av 4 i soligt söderläge med massor av sol och vacker utsikt över takåsar och grönska. Lägenheten är i fint skick och har renoverats varsamt där moderna lösningar kombinerats med tidstypisk charm och detaljrikedom. Vidare erbjuds ni ett trevligt vardagsrum med härliga ytor, ett fräscht kök med moderna bekvämligheter, ett rymligt sovrum med mycket förvaringsmöjligheter samt ett stilrent helkaklat badrum där det är förberett för tvättmaskin. Vackra originalgarderober med tillhörande överskåp ger god förvaring i hallen. Till lägenheten hör nyttjanderätten till ett vindsförråd om ca åtta kvm samt ett mindre matkällarförråd.

HSB:s Brf Rödstjärten är en stor och stabil förening med mycket god ekonomi och som äger marken(=ej tomträtt). Belåningsgraden är nere på ca 4509 kr per/kvm enl årsredovisningen 2022, vilket är väldigt bra. För mer information om föreningens ekonomi, se bilagd årsredovisning. Föreningen har flertalet gemensamma utrymmen såsom hobbyrum, pingisrum, fin innergård med bl.a. två grillplatser, flertalet odlingslådor samt gästlägenhet.

Här bor ni mitt i pittoreska Aspudden som erbjuder ett gediget utbud av mysiga caféer, trevliga restauranger och charmiga butiker. Området erbjuder även grönområden kring Vinterviken med klippbad endast cirka 10 minuters promenad bort, Wintervikens Café och vackra promenad- och joggingstråk. Ett vackert hem med endast tre minuters promenad till tunnelbanan. Tunnelbanan tar er sedan vidare till Södermalms härliga puls på fyra minuter och till T-centralen på 13 minuter.

Hjärtligt välkomna att anmäla ert intresse!