BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Liljeholmskajen

Sjöviksvägen 88 1tr

  • 3 rum och kök
  • 70 kvm
  • 5.035.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till denna exklusiva och mycket välplanerade 3a med sjöutsikt - harmoni. Här bor du med ett riktigt bra läge i Liljeholmskajen med vattennära läge. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som bidrar till social samvaro och i det smart planerade köket finns verkligen plats för social samvaro och kocken att briljera. 

- sjöutsikt
- generös balkong
- stabil förening, belåning ca 8 779 kr/kvm
- delvis renoverad 2024
- mycket välplanerad
- takterrass

Kök
Ett riktigt snyggt kök med bra plats för kocken och social öppen planlösning mot köket. Plats finns för matbord och många gäster om så önskas. Köksö som kan flyttas om man vill. 

Vardagsrum
Vardagsrumsdelen erbjuder sociala ytor och plats för soffa och övrigt möblemang. Stora fönster mot balkongen och Årstavikens vatten. Den generösa balkongen blir verkligen ett extra rum att njuta på. 

Sovrum 1 & 2
Två utmärkta sovrum med gott om plats för dubbelsäng och sängbord i det ena, här finns också suverän klädkammare och även plats för ytterligare garderober. Ett ytterligare sovrum, perfekt som arbetsrum eller barnrum. Båda rummen helt utan insyn. Genomgående ekparkett, fönsterbänkar i natursten och målade väggar.

Badrum
Snyggt rymligt badrum som är vitkaklat med klinker i grå nyans. Utrustat med wc, dusch med tillhörande duschväggar i klarglas, tvättmaskin och torktumlare. Ovanför dessa finns plats för förvaring i överskåp. 

Hall
Välkomnande hall med bra förvaring i garderober.