BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Brandbergen

Vädurens gata 209

  • 2 rum och kök
  • 69 kvm
  • 1.110.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Renoveringschans!

Välplanerad och rymlig 2:a som är i behov av en modernisering och här finns chans för den händige att sätta sin prägel på tillvaron. Väl tilltaget vardagsrum med plats för en soffgrupp tv-möbel och mer därtill, utgång till den härliga balkongen i direkt söderläge. Praktiskt kök med goda arbetsytor och förvaringsmöjligheter, matplats för 6-8 personer. Stort sovrum med plats för dubbelsäng, sängbord, förvaring och skrivbord om så önskas. Rymligt badrum samt en ordentlig hall med goda förvaringsmöjligheter i de inneliggande garderoberna.

- Renoveringschans
- Balkong i söderläge
- Välplanerad
- Nära till service samt bra kommunikationer
- Stor och stabil förening
- Stort förråd precis intill lägenheten 

Här bor du med med alla bekvämligheter du kan tänkas behöva runt hörnet. Bostaden ligger barnvänligt med tillgång till grönskande och lummiga innegårdar i en omtyckt och välskött förening. Det är även nära till lekplatser, förskolor och skolor. Föreningen har flertalet gemensamma lokaler såsom övernattningslägenhet och festlokal.

Kommunikationerna är utmärkta med direkt närhet till bussförbindelser mot Haninge Centrum, Gullmarsplan samt T-centralen (Buss 809, 809c, 807). Mycket bra läge till Brandbergen centrum med pendeltåg och all nödvändig service. Inom området finns bland annat bowlinghall, biograf, minigolf och utomhusbad, promenadstråk, samt närhet till Tyresta nationalpark!

Varmt välkommen på visning!