BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Midsommarkransen

Adventsvägen 3

  • 1.5 rum och kök
  • 31 kvm
  • 2.675.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

LYXIG ETTA MED SOVALKOV OCH BALKONG I SÖDERLÄGE!

Drömmer du om ett hem där du direkt kan flytta in? Då har du hittat rätt. Här i hjärtat av Midsommarkransen på den lugna sidogatan Adventsvägen finns här en välplanerad 1,5a. Interiören i detta hem är stilfull och genomtänkt med påkostade materialval. Den vitlaserade trestavsparketten och de stora fönsterpartierna bidrar till den ljusa känslan i detta moderna hem.

Vidare erbjuds en stor balkong i söderläge mot föreningens innergård. Utrymmet i denna lägenhet är väl genomtänk med ett stilfullt kök och med en social köksö som lämpar sig perfekt som matbord eller extra arbetsyta. Köket är utrustat med diskmaskin, induktionshäll, fläkt, kombinationsugn med funktionalitet från ugn och mikrovågsugn, kombinerad kyl/frys och tvättmaskin. Bostadens utformning ger möjlighet för en avskild sovplats i alkoven som är stor nog för dubbelsäng och här finns gott om plats för soffa i vardagsrummet.

Badrummet känns lyxigt med det vita kaklet och golv i grått klinker. I badrummet finns takdusch med glasvägg, handfat med kommod, spegel med LED-belysning, dessutom är det förberett för tvättmaskin för den som önskar flytta den från köket. Hallen är alldeles lagom stor med inbyggda garderober. Detta är ett hem med kvadratmetrarna placerade på rätt ställe. 

Här kan du njuta av en fantastisk livsstil med direkt närhet till områdets många populära caféer, bagerier och restauranger. Små mysiga butiker och härliga gröna parker finns runt husknuten. Dessutom finns här enkel tillgång till en mängd olika service och kommunikationer som Midsommarkransens tunnelbana som är beläget knappt två minuter bort där du sen finner matbutik alldeles intill.

Kom och upplev det bästa av stadsboende i Midsommarkransen! Kontakta ansvarig mäklare för att boka en visning av denna drömbostad.

- Genomgående moderna materialval
- Stor balkong i soligt söderläge
- Full maskinell utrustning
- Vackert kök med gott om förvaring och smart köksö
- Lyxigt helkaklat badrum med golvvärme
- Gott om inbyggd förvaring
- Lättmöblerat allrum
- Avskild sovalkov med plats för dubbelsäng
- Modern fastighet från 2017 med hiss