BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm - Zinkensdam

Brännkyrkagatan 92 A, 5 tr

  • 1.5 rum och kök
  • 34 kvm
  • 3.700.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkomna till denna yteffektiva 1,5:a som är smakfullt renoverad och belägen högst upp i gårdshuset! Ni bor i populära Zinkensdamm med flertalet populära kvarterskrogar samt Svedjan bageri runt knuten. 

Väl inne i lägenheten möts ni av en välkomnande hall med goda avhängningsmöjligheter i form av hatthylla. Genomgående i lägenheten finner ni vackert plankgolv. Vidare in finner ni ett underbart vardagsrum med stora och klassiska fönsterpartier från 30-talet som släpper in ett fantastiskt ljus in i lägenheten. Här finns gott om plats för soffgrupp samt övrigt möblemang. Från hallen når ni även sovalkoven som avgränsar mot vardagsrummet. Sovalkoven är otroligt smart byggd med plats för dubbelsäng samt inbyggda garderober med skjutdörr. Garderoberna sväljer väldigt mycket förvaring och är snyggt dolda. 

Köket är mysigt och smakfullt renoverat. Här har luckor lackats och renoverats till en beige ton. Gott om arbetsplats på bänkskiva av trä samt gott om förvaring bakom köksluckorna. Även detta rum har vackra fönsterpartier och fina golv. Här finns plats för matbord samt övrigt möblemang. Köket är utrustat med diskmaskin, kyl/frys, spis, ugn och fläkt. 

Badrummet är fräscht och helkaklat. Här finns duschhörna, wc, kommod, spegel samt förberett för tvättmaskin. 

Detta är sammantaget en underbar lägenhet belägen på populär adress på Södermalm i en fin förening med god ekonomi! Denna lägenhet passar såväl singeln som paret. 

Missa inte denna visning!