BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Hammarby Sjöstad

Heliosgatan 18C

  • 1 rum och kök
  • 36 kvm
  • 2.940.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

I denna bostad åtnjuter du en fridfull tillvaro med utsikt mot föreningens innergård. Ljuset flödar generöst in genom de stora fönstren, skapande en ljus och trivsam atmosfär. De kvadratmetrar du disponerar är smart utnyttjade, med välplanerade ytor för vardagsrum och kök, komplett med en bekväm matplats. Bostaden erbjuder även utrymme för en kontorsplats eller arbetsyta. Kök utrustat med kyl/frys, ugn, micro, fläkt och diskmaskin under diskho. Takhöjd 2,60 cm.

Sovdelen rymmer utan problem en säng med måtten 180 cm. Förvaringsmöjligheterna är gott tilltagna med hjälp av garderober, vilket gör det lätt att hålla ordning och organisera dina ägodelar.

Det soliga takterrassen, högst upp i huset, är en extra bonus där solen följer dig genom dagen. Perfekt för att njuta av en kopp kaffe på morgonen eller avslappnande kvällar med vänner och familj.

Badrummet är funktionellt utformat med dusch, handfat, och en smart kombinerad tvättmaskin och torktumlare. Handfatet med kommod ger en praktisk och organiserad plats för dina toalettartiklar. Garderob perfekt för handdukar, lakan med mera.

Hallens garderober ger extra utrymme och hjälper till att hålla din bostad välorganiserad. Ett tillhörande källarförråd ger dig ytterligare förvaringsutrymme.

Garage i huset i dagsläget finns det ledig plats, nås via hiss. Även cykelförråd och barnvagnsförråd i huset.

Fastigheten har en energiklass B, vilket idag genererar gröna bolån hos de flesta banker.