BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Årsta

Åmänningevägen 54

  • 3 rum och kök
  • 59 kvm
  • 2.800.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Allmänt om bostaden
Varmt välkomna till Åmänningevägen 54! Här ges möjlighet att förvärva en välplanerad trea där det erbjuds allt från renoverat till bevarat original.

Det första som möter dig när du kliver in är det vackra originalgolvet som ger vardagsrummet en tidlös och elegant känsla. Ljuset strömmar in från fönster i olika väderstreck, vilket ger varje rum en naturlig och behaglig atmosfär. Det ljusa vardagsrummet, med sina 2,7 meters takhöjd, bjuder in till trivsamma stunder och är lättmöblerat för att passa olika livsstilar. Det ljusa vardagsrummet har även en balkong i soligt läge, perfekt för avkoppling och sociala sammanhang. En plats där du kan njuta av solnedgången eller planera middagar med vänner och familj.

Renoverat kök i tidtypisk stil. Här erbjuds gott om plats för förvaring och arbetsytor. Maskinellt utrustat med kyl/frys, diskmaskin, gashäll och elugn.

Lägenheten har två rymliga sovrum, perfekta för den som önskar gott om utrymme. I det stambytta badrummet finner du en modern touch med wc, tvättmaskin, torktumlare och förvaringslösning. Här har det omsorgsfullt planerats för att skapa en bekväm och praktisk vardag.

Sammanfattningsvis är denna trea en pärla med bevarade originaldetaljer, praktiska lösningar och en härlig atmosfär. En bostad där du kan skapa minnen och trivas i harmoni med både tidtypisk design och funktionalitet. Här bor ni i ett trivsamt och ett mycket fördelaktigt område med vatten, grönska, serviceutbud och kommunikationer. Perfekt läge med tvärbanan ett stenkast från lägenheten med hållplats Årstafältet som tar er till Globen, Gullmarsplan och Årstaberg för vidare kommunikation.

- Källarförråd
- Vackra materialval
- Gott om förvaring
- Balkong i sydvästläge
- Stora fönsterpartier
- Vackra ljusinflöden
- Balkong med i soligt söderläge
- Smakfullt kök
- Fönster i tre väderstreck
- Tvärbana ett stenkast bort
- Nära vatten och grönområden

Allmänt om Årsta
Nästan hela Årsta ligger utmed den södra sidan av Årstaviken precis söder om Södermalm. Området är mycket eftertraktat tack vare sin närhet till innerstan men också för sitt natursköna läge. Här finns stora grönområden som Årstaskogen, som i norr gränsar till Årstaviken, och Årstafältet men även flera mindre parker och promenadstigar som t ex Storängsparken. Inom en kort cykeltur på 10 min ligger närmsta grannen Södermalm som bjuder på shopping och restauranger som tillfredsställer den mest kräsne gourmanden.