BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Östermalm

Styrmansgatan 21A, 3 av 3tr

  • 2 rum och kök
  • 63 kvm
  • 8.150.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Högst upp i ostört gårdshus på en av Östermalms mest eftertraktade adresser erbjuds nu möjligheten att förvärva en toppenfin och ljus sekelskiftes 2:a med optimal planlösning, stor balkong och väl tilltagen takhöjd. Väl inne i lägenheten möts du av en underbart luftig och inbjudande känsla där tidstypisk charm samspelar med moderna materialval. Här finner du vackra ytskikt, snickerier och ursprungsdetaljer samt flera stora fönsterpartier som ger härligt ljusinsläpp.

Rymligt vardagsrum med plats för både matbord och soffgrupp. Från vardagsrummet nås även lägenhetens möblerbara balkong och i vardagsrummet finns en fungerande braskamin. Köket erbjuder rejäla arbetsutrymmen, gott om förvaring samt en matplats.

Välproportionerligt sovrum med garderobsvägg och gott om utrymme för dubbelsäng och nattduksbord. Helkaklat badrum med golvvärme vilket nås från hallen. Varmt välkomna till denna sekelskiftesdröm på en av Östermalms mest eftertraktade adresser. Några minuters promenadavstånd till Djurgården, Karlaplan och Östermalmstorg.

 

-