BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Annedal - Bromma - Mariehäll

Klas Klättermus Gata 7

  • 2 rum och kök
  • 51.5 kvm
  • 3.800.000 kr / Såld
  • 207
Värdera din bostad

Beskrivning

- Vån 8 av 8

- Gigantisk balkong i sydväst

- Stabil förening som äger marken

- Väldigt sällan till salu

Denna charmiga lägenhet om 51.5 kvm på Klas Klättermus gata i Annedal erbjuder en bekväm och trivsam boendemiljö. Belägen på åttonde våningen av åtta möjliga, ger bostaden inte bara en spektakulär utsikt över omgivningarna utan också en lugn och privat atmosfär.

Denna 2RoK skapar en perfekt harmoni mellan funktionalitet och stil. De stora fönstren i tre väderstreck låter naturligt ljus strömma in, vilket skapar en ljus och luftig atmosfär i hela bostaden. Placeringen längst ut på gatan tillför inte bara exklusivitet utan skapar även ett naturligt insynsskydd, vilket ger en känsla av integritet.

Den generösa balkongen i sydvästläge bjuder in till avkoppling och sociala stunder med vänner och familj. Här kan du njuta av solnedgången och den fantastiska utsikten över området samtidigt som du skapar minnen för livet.

Köket är modernt och fullt utrustat, vilket gör det till en fröjd för den som älskar att laga mat. Badrummet är stilrent och funktionellt, och hela lägenheten präglas av genomtänkta detaljer och högkvalitativa materialval.

Sammanfattningsvis utgör denna lägenhet på Klas Klättermus gata en perfekt kombination av bekvämlighet och elegans. Här kan du trivas och kalla det för ditt hem med förtroende.

Kontakta ansvarig mäklare för mer information!