BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka Forum

Vikdalsvägen 1, 4tr

  • 2 rum och kök
  • 59 kvm
  • 3.800.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till Vikdalsvägen 1 – En exklusiv nyproduktion i hjärtat av Nacka som erbjuder en unik möjlighet att bli första boende i denna moderna och stilfulla lägenhet. Utmärkt belägen på fjärde våningen, omfattar bostaden en generös yta på 59 kvm, perfekt planerad med fönster i två väderstreck för att maximera både ljusinsläpp och boendekomfort.

Denna lägenhet sticker ut med sin perfekta hörnplacering, där balkongen vänder sig mot väst och är en av få som får in eftermiddagssolen. Föreställ dig avkopplande stunder här, med en kopp kaffe i handen, medan solnedgången målar himlen i varma nyanser.

Inuti lägenheten möts du av en genomtänkt design och högkvalitativa materialval. Köket och badrummet skryter med påkostade tillval som höjer estetiken och verkligen cementerar känslan av lyx i ditt nya hem. Köket, som är både elegant och praktiskt, inbjuder till kulinariska äventyr med toppmoderna vitvaror och ytskikt av högsta kvalitet. Badrummet är utrustat med noggrant utvalda detaljer för en fortsatt känsla av lyx i vardagen.

Bostaden är utformad med väl genomtänkt planlösning. En rymlig hall med smarta förvaringslösningar leder dig in i hemmet, och sovrummet erbjuder gott om plats för både kläder och andra tillhörigheter. Den omtänksamma planlösningen säkerställer att varje kvadratmeter används optimalt för att skapa en rymlig och välkomnande atmosfär.

Att flytta in i en helt nyproducerad lägenhet innebär att du får chansen att sätta din personliga prägel på ditt nya hem från start. Med denna lägenhet följer inte bara en ny bostad – utan en möjlighet att skapa ditt drömhem i en av Nackas mest eftertraktade adresser.

Att bo på Vikdalsvägen 1 erbjuder mer än bara en bostad; här har du massvis med nya verksamheter som öppnar upp sina dörrar bara runt hörnet, restauranger, fik, hudvård, skönhetssalong, naprapat klinik, tandläkare och mycket mer! Över gatan finns det ännu mer att njuta av i Nacka Forum tillsammans med kommunikationer till alla tänkbara destinationer i Stockholm. Detta med närhet till både natur och stadsliv får du det bästa av två världar. Nacka erbjuder fantastiska grönområden, shopping, och restauranger, samtidigt som stadens puls bara är en kort resa bort.

Missad inte chansen att bli ägare till denna exceptionella bostad. Välkommen hem till Vikdalsvägen 1!