BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Hammarby Sjöstad

Fendergatan 8

  • 2 rum och kök
  • 44 kvm
  • 3.850.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Upptäck denna underbara 2:a som ligger med optimalt läge på Henriksdalskajen. Den ljusa lägenheten har en stor balkong i västerläge som ger en härlig utsikt över Hammarbysjö och ger möjlighet att njuta av kvällssolen med en fantastisk solnedgång över Sofia kyrka. På balkongen finns gott om plats för soffgrupp, grill, matbord och stolar, vilket skapar en perfekt atmosfär för socialt umgänge och middagsbjudningar med vänner. (I dagsläget står det en bur på balkongen. Denna står löst och plockas bort i samband med flytt)

Lägenheten är välplanerad med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, rymligt sovrum och gott om förvaringsutrymme. Det generösa ljusinsläppet från de stora fönsterpartierna skapar en känsla av rymd och välbefinnande och från nästintill alla delar av lägenheten har du sjöutsikt. Detta exklusiva boende är perfekt för den som uppskattar hög kvalitet och stil.

Vid kajen finns flera restauranger, ett bageri och ett gym, vilket ger en bekväm och livlig miljö att utforska. Kommunikationsmöjligheterna till Södermalm och city är utmärkta, vilket gör det enkelt att ta sig runt och utforska staden. Lägenheten har ett mycket lugnt läge utan störande biltrafik. 

Uppskattad och stabil förening med god ekonomi.

Varmt välkommen på visning för att uppleva detta unika boende själv!