BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm- Mariatorget

Timmermansgatan 38 B, 4 tr

  • 1.5 rum och kök
  • 33 kvm
  • 4.000.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkomna till en otroligt välplanerad lägenhet med solig balkong i ett vackert hus från 1936! Lägenheten är smakfullt renoverad med vackra golv i fiskben samt vitmålat plankgolv och ett underbart ljusinsläpp i hela lägenheten! Ni bor dessutom vid populära Mariatorget med både tunnelbana och flertalet restauranger och barer ett stenkast bort. 

Väl inne i lägenheten möts ni av en hall med plats för ytterkläder, vidare in möts ni av en inre hall där ni finner gott om förvaring bakom garderober. Redan när ni står i den inre hallen ser ni solens strålar leta sig fram via balkongdörrarna. Balkongen nås via köket som är väl tilltaget med gott om förvaring bakom vita köksluckor samt gott om arbetsyta. Här finns även plats för matbord. Balkongen vetter mot den lugna innergården. Här kan ni njuta av solens strålar från lunch och framåt kvällen. Vardagsrummet och köket har en öppen planlösning som skapar ett socialt samspel mellan rummen. I vardagsrummet finns gott om plats för soffgrupp samt övrigt möblemang. Sängen placeras smidigt i sovalkoven som nås både via hallen och vardagsrummet. I alkoven finns plats för säng samt nattduksbord. Badrummet är helkaklat och utrustat med dusch, wc, handdukstork, handfat samt förvaring. 

Detta är sammantaget en alldeles underbar lägenhet belägen i en solid förening och med ett utmärkt läge på Södermalm! Passar såväl singeln som paret - Missa inte denna visning!