BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Årsta

Johanneshovsvägen 145, 2 tr

  • 3 rum och kök
  • 60 kvm
  • 3.560.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen upp till  denna otroligt genomtänkta minitrea belägen i popluära Mejeriet.

Luft och rymd genomsyrar denna smakfulla bostad som är perfekt ombyggd till en trea för att skapa ytterligare ett sovrum.

Stilrent badrum med hög comfort i form av dusch, handdukstork, wc, handfat med kommod samt tvättmaskin och torktumlare. Badrummet har helkaklade väggar och matchande klinkergolv.

Från hallen nås lägenhetens lättmöblerade vardagsrum, här finns plats för soffgrupp och övrig möblering så som matbord och tv-möbel. Vackert Vedumkök i ljus modern stil. Köket är maskinellt utrustat med kombinerad kyl och frys, integrerad diskmaskin, induktionshäll samt ugn och mikro i arbetshöjd. Halvöppen planlösning mellan kök och vardagsrum som bidrar till social samvaro.

Rymlig hall med god avhängningsyta och snygg inbyggd garderob med skjutdörrar som erbjuder goda förvaringsmöjligheter.

Generöst sovrum  med utgång till den mysiga balkongen i sydlig riktning som erbjuder härliga stunder i solen. Plats finns för dubbelsäng, skrivbord och övrig möblering samt gott om förvaring i den platsbyggda garderobsväggen. Vidare erbjuds ett mindre sovrum perfekt som barnrum, tonårsrum eller kontor.

Närhet till Årstatorg, Globen och Årstaskogen. Här erbjuds ett stort utbud av restauranger, service och kommunikationer. Från lägenheten kan du enkelt promenera till Årstaviken. Där finns härliga promenad- och joggingstråk och badbryggor. Du kan dessutom cykla till Södermalm på ca 10 minuter. Ett optimalt läge med småstadskänsla med närhet till Stockholm city.

- Två sovrum
- Rymlig balkong i söderläge
- Välplanerad och ljus
- Hiss i huset
- Smakfullt Vedumkök
- Platsbyggda garderober
- Välskött förening med garageplatser
- Föreningen äger marken
- Närhet till Globen
- Nära naturen och promenad/joggingstråk längs vattnet
- Lindes tvärbanestation ca 100 m från lägenheten
- Årsta torg inom bekvämt gångavstånd