BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Årsta

Rämensvägen 24, 1 tr

  • 2 rum och kök
  • 50 kvm
  • 3.100.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkomna till denna fina gaveltvåa med ljusinsläpp från tre väderstreck i populär och gedigen bostadsrättsförening!

Här erbjuds ett välplanerat hem med fina golv, mjuk färgsättning och hög mysfaktor. Välkomnande och ljus hall som öppnar upp mot lägenhetens resterande rum. Invid hallen finns garderober och rymlig klädkammare. Modernt kök med bra arbetsytor och god förvaring samt plats för matgrupp intill fönstret mot grönska. Köket är utrustat med kombinerad kyl/frys, diskmaskin fr 2021, spis med tillhörande ugn och fläkt samt skafferi.

Inbjudande vardagsrum med härligt ljusinsläpp från stora fönsterpartier i två väderstreck samt generös takhöjd om ca 2,70 m. Rummet är enkelt att möblera och här finns plats för större soffgrupp, TV-möbel samt övrigt möblemang. Vackert originalgolv och fin nyans på dom målade väggarna. Mysig balkong som är belägen i skönt söderläge och som erbjuder sol hela dagen.

Rogivande optimalt sovrum med plats för dubbelsäng, skrivbord och förvaring om så önskas. Ljus hall med avhängning för ytterkläder, mycket god förvaring via inbyggda garderober. Säkerhetsdörr. Fräscht badrum med klinkergolv och matchande kakel på väggarna. Badrummet är utrustat med badkar, handfat med kommod, wc och badrumsskåp. Gott om ljusinsläpp från badrumsfönster.

Läget är perfekt i Årsta med närhet till Årstaskogen och Årstatorg bara minuter bort. Inom ett par hundra meter finns även lekplatser, närbutiker, tvärbana, busshållplats med tät trafik mot Gullmarsplan (T-bana), Årstaberg (Pendeltåg och buss) och Liljeholmen (T-bana och buss). I närheten finns dessutom vårdcentral, tandläkarmottagning och BVC.

- Fantastiskt gavelläge
- Charmig och inbjudande tvåa
- Balkong i härligt söderläge
- Fullutrustat kök med matplats
- Gedigen förening med låg belåning
- Fönster i tre väderstreck
- Stenkast från mysiga Årsta torg
- Nära kommunikationer