BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Hägerstensåsen/Telefonplan

Bokbindarvägen 47

  • 3 rum och kök
  • 68 kvm
  • 4.500.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

HÖRNTREA HÖGST UPP I HUSET MED MILSVID UTSIKT!

Varmt välkomna att förälskas i denna bedårande funkisdröm på eftertraktade Bokbindarvägen! Läget är perfekt och här bor ni högst upp i huset, insynsskyddat och med enastående vy över Stockholm. Bostaden har ett generöst ljusinsläpp från fönster i två väderstreck som i kombination med ca 2,70 m i takhöjd bidrar till en ljus och luftig känsla. Vidare erbjuds ett hem med balkong med förmiddagssol, fransk balkong, nyrenoverat badrum och i en fastighet med både hiss och takterass.

Här finns flertalet originaldetaljer välbevarade från byggåret som parketten i holländskt förband i sovrummen och djupa fönsterbräden i marmor. Vardagsrummet är ljust och luftigt och det stora fönstret tillsammans med den franska balkongen ger en fantastisk vy över trädkronor, himlen och takåsar. Köket är i vinkel och har gott om förvaring samt arbetsytor. Köket är utrustat med kyl/frys, fläkt och gasspis med ugn, förberett för diskmaskin (nuvarande diskmaskin fungerar ej). I köket finns även gott om plats för matgrupp.

Båda sovrummen är generösa i storlek och har båda plats för dubbelsäng. Från det större sovrummet nås bostadens balkong och invid sovrummet finns en stor klädkammare. Badrummet är nyligen renoverat (2022) och har grått klinkers på golvet och vitt kakel på väggarna, här finns elvärmegolv, tvättmaskin, torktumlare, takdusch med glasväggar, handfat med kommod, spegel, handdukstork samt vägghängd WC. En trappa upp från bostaden nås föreningens takterass, perfekt för härliga middagsbjudningar med vänner. Bostadens förråd finns även det en trappa upp från bostaden och i källarplan nås gemensam tvättstuga, cykel och barnvagnsrum.  

Brf Tryckarket 4 är en stabil förening som äger marken och med en låg belåningsgrad om ca 2 349 kr/kvm enligt årsredovisning 2022. Föreningen bildades 2001 och har flera stora renoveringar bakom sig. Mellan föreningens fastigheter finns sittplatser och grillmöjligheter och i port 51 finns föreninslokal som kan hyras av medlemmarna.

En drömbostad som måste upplevas på plats! Hjärtligt välkomna att anmäla ert intresse till ansvarig mäklare! 

- Förundras över milsvid vy över Stockholm
- Magisk utsikt över trädtoppar, grönska och takåsar
- Snyggt renoverat badrum med både tvättmaskin och torktumlare
- Härlig balkong med förmiddagssol
- Högt läge på våning 5 av 5 med hiss
- Hörnläge med flertalet fönster i två väderstreck
- Privat och insynsskyddat
- Kök med plats för matgrupp
- Två sovrum i bra storlek
- Föreningen äger marken, har god ekonomi och de större renoveringarna bakom sig
- Till lägenheten hör nyttjanderätten till ett vindsförråd
- Bostaden är belägen i ett idylliskt läge högst upp vid Hägerstensåsen.
- Här bor ni bekvämt och centralt med närhet till badplatser, centrum, matbutik, tunnelbana och joggingspår.