BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka - Sickla - Järla Sjö

Winborgs väg 33

  • 3 rum och kök
  • 77 kvm
  • 7.500.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Vakna varje morgon till en levande canvas av glittrande vatten! Denna unika bostad vid Järlasjön i Nacka erbjuder en spektakulär utsikt och sol från morgon till skymning. Med generösa och öppna utrymmen samt fönster som släpper in rikligt med ljus är lägenheten perfekt för både sociala sammankomster och avkoppling. Läget är oslagbart och ger en fantastisk miljö med natursköna upplevelser året om.  

Sjön inbjuder inte bara till bad utan också till att vindsurfa och paddla kanot eller SUP-bräda på sommaren och åka skridskor eller skidor på vintern. Att ge sig ut med bryggbåten för att bada och fika eller äta med familj och vänner är en stor lyx. En annan lyx är att ta på sig baddräkten och badrocken och gå ner till föreningens brygga på en minut. 

Den välplanerade layouten inkluderar två sovrum, varav det ena med en vacker utsikt mot sjön och en imponerande takhöjd på hela 3,54 meter, vilket förstärker känslan av rymd och luftighet. Sovrummen erbjuder en harmonisk och avskild atmosfär för en god natts sömn. Badrummet är välutrustat med badkar, handdukstork, golvvärme och tvättmaskin. 

Den öppna planlösningen mellan köket och vardagsrummet med sin extra takhöjd genererar en känsla av rymd och ljus. De stora fönstren skapar en inbjudande atmosfär och den fria utsikten över sjön och Nackareservatet gör vardagsrummet till den perfekta platsen för en trivsam samvaro. Den stora balkongen, som nås från vardagsrummet, erbjuder en underbar plats att njuta av soliga dagar och kvällar. Köket är välutrustat med gott om förvaringsutrymme och arbetsyta, vilket inbjuder till kulinariska äventyr.  

Området kring Gustaf Daléns park och Herrgårdsparken skapar en perfekt balans mellan aktivitet och avkoppling. Gustaf Daléns park är en lekfull oas för barn och ungdomar i alla åldrar, medan Herrgårdsparken bjuder in till avkopplande stunder bland grönska och fruktträd. Picknickar, boulespel och gemenskap blir vardag i detta gröna paradis. Med snabb och enkel tillgång till bussar blir ditt resande till och från Järla Sjö både smidigt och bekvämt. 

Här lever du i en småstad vid vattnet där vackra promenadstråk längs bryggorna kantar Sicklasjön och Järla. På andra sidan sjön breder Nackareservatet och Hellasgården ut sig med sina vackra motionsspår och möjligheter till bad, kräftfiske och båtliv. Detta är inte bara en plats att bo på, det är en destination att utforska och njuta av. 

Sickla Köpkvarter och Nacka Forum ligger på enkelt gångavstånd och erbjuder ett brett utbud av service, shopping och restauranger. När tunnelbanans blå linje står klar 2030 kommer det att bli ännu lättare att kombinera det bästa av Stockholm med Järla Sjös unika resurser. Café Pumphuset, det bekväma badrocksavståndet, båtklubben och mycket annat gör Järla Sjö till en plats där varje dag blir en möjlighet till nya äventyr.