BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Beckomberga / Bromma

Söderberga allé 17

  • 2 rum och kök
  • 54 kvm
  • 2.000.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Stig in i denna underbara 2:a, där varje kvadratmeter är noga genomtänkt för maximal funktionalitet och trivsel. Med en balkong som bjuder in till avkoppling i skön eftermiddagssol och ett ljusflöde som omfamnar varje hörn av lägenheten, är detta verkligen en plats där man kan känna sig hemma.

Den rymliga hallen hälsar dig välkommen med en praktisk klädkammare, medan de generösa sällskapsytorna i vardagsrummet bjuder in till både avkoppling och socialt umgänge. Det stilrena köket med en halvö erbjuder en öppen och inbjudande atmosfär, perfekt för kulinariska äventyr eller mysiga middagar med vänner och familj.

Sovrummen är smart placerade för optimal avskildhet och komfort, och det helkaklade badrummet bjuder in till avkopplande stunder med en uppfriskande dusch och bekväm tvättmaskin.

Området runt omkring bjuder på allt man kan önska sig för en bekväm vardag. Med bekvämt gångavstånd till ICA-butik, post, förskola och skola, samt närheten till Bromma sjukhus och motions- och simhall, är alla vardagens behov täckta. För shoppingälskare finns det gott om möjligheter både i Vällingby Centrum och Bromma Blocks, vilket gör att livet här blir både enkelt och bekvämt.