BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Huddinge - Sörskogen

Bläcksvampsvägen 53

  • 5 rum och kök
  • 155 kvm
  • 4.920.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Äntligen till salu! 
Barnfamiljens dröm! 
Välkommen till ett stort rymligt radhus i lugnt barnvänligt område helt utan genomfartstrafik. Detta radhus ligger på en återvändsgata så det är minimalt med trafik. Huset har en totalyta om hela 175 kvm, 155 kvm boarea och 20 kvm biarea fördelat på två plan plus souterrängplan, 5 rum och kök.
Här finner ni en härlig trädäckad uteplats i lugnt läge på husets trädgårdssida. Det finns två balkonger, en balkong om ca 10 kvm som ni når från köket och en som ni når från sovrum 1. När solen är uppe är det alltid sol på någon balkong eller uteplats.
Det är en P-plats på tomten med ladd-box för el-bil och en i garagelänga där det också finns el, 230 V.
Sörskogen består av 270 radhus uppe på en höjd fördelat på tre gator där samtliga gator har en ”egen” lekplats. Det är lagom avstånd till områdets tre lekplatser samt förskolan som också ligger i området. Det är också bekvämt gångavstånd till närmaste grundskola.
Bussens ändhållplats är i området och det är bara ett par minuters promenad från huset till natursköna Orlångens naturreservat.

Entréplan/souterrängplan
När ni kliver in i huset möts ni först av en rymlig hall. Här finns det gott om plats för ytterkläder för skor. Till vänster om hallen ligger ett bra sovrum som är perfekt för t.ex. familjens tonåring som vill ha lite avskildhet eller kanske för uthyrning eller kanske ett hemmakontor. Från det nedre trapprummet når ni en praktisk helkaklad toalett med klinker samt med wc och handfat. Dessutom finns också ett större förråd som passar alldeles utmärkt till ungdomsrum, hobbyrum eller hemmagym, ja det är bara fantasin som begränsar. Det finns också ett mindre förråd som någon tidigare ägare gjort om till bastu med dusch. Från det nedre trapprummet når ni också ett litet förråd under trappan.

Mellanplan
Går man upp en trappa kommer man till mellanplanet eller om man så vill, sällskapsplanet. Här finner ni ett ljust rymligt vardagsrum med stora fönsterpartier. Direkt utanför vardagsrummet den stora härliga trädäckade uteplatsen med sol från tidig eftermiddag till sen kväll. På den stora trädäckade uteplatsen finns en jacuzzi som eventuellt kan ingå i köpet. Från den trädäckade uteplatsen är det lagom avstånd till den närmaste lekplatsen. Det är för övrigt tre trevliga lekplatser i området. 
På detta plan finns också det stora köket med plats för många matgäster. Kökets utrustning är en lite bredare induktionshäll som ägaren avser att byta ut så köparen får en helt ny induktionshäll. Övrig utrustning är ugn, mikrovågsugn, köksfläkt, diskmaskin och separat kyl och frys samt en vinkyl. I anslutning till köket ligger den ca 10 kvm stora balkongen med härlig sol från tidig morgon till tidig eftermiddag. Från köket når man också den rymliga tvättstugan. Här finns varmvattenberedare, tvättmaskin och torktumlare samt en stor praktisk bänk med rostfri tvättho. 
På mellanplan finner ni också en praktisk helkaklad gästtoalett med klinker samt med wc och handfat. Det här är ett plan man verkligen kan umgås på, med såväl familjen som med vänner.

Övre plan
Högst upp i huset finner ni tre bra sovrum, ett trapprum och ett rymligt badrum. I anslutning till det större sovrummet, master bedroom finns en mysig balkong mot den lummiga trädgårdssidan. I trapprummet finns det gott om garderober för bra förvaring. I badrummet finns badkar och två handfat samt wc och ett takfönster.

Tomt
På tomtens gatsida finner ni en bra parkeringsplats med ladd-box för el-bil.
På tomtens trädgårdssida finner ni en rymlig trädäckad uteplats med en jacuzzi som eventuellt kan ingå i köpet.

Övrigt
- Det finns en laddbox på framsidan vid parkeringen.
- Jacuzzin kan eventuellt ingå i köpet om köparen vill ha den.
- En lös öppen spis för spisbränsle kan ingå om köparen vill ha den.
- Ett större skåp i köket kan ingå om köparen vill ha det.
- Fiber och Tele2:s grundutbud ingår i samfällighetsavgiften.
- Det finns en lokal (Byalagsstugan) i samfällighetens regi som man kan hyra för t.ex. barnkalas.
- Då området ligger på en höjd och är lätt kuperat finns det bra med pulkabackar i området för barn i alla åldrar.
- Samtliga tre lekplatser har renoverats hösten 2023.

Detta superfina radhus måste ni uppleva på plats!