BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Barkarbystaden

Flygfältsvägen 11

  • 2 rum och kök
  • 43 kvm
  • 2.295.000 kr Utgångspris
Värdera din bostad

Beskrivning

Välplanerad tvåa högst upp i huset med balkong och generös takhöjd!

Välkommen till denna moderna tvåa högst upp i huset med attraktivt läge i Barkarbystaden! Det första vi möts av på Flygfältsvägen 11 är en rymlig hall med infällda spotlights och praktisk förvaring i garderobsvägg. Vi tar oss vidare in och hamnar i hjärtat av bostaden - kök och vardagsrum i en härlig öppen planlösning med generös takhöjd och stora
fönsterpartier som släpper in rikligt med ljus och skapar en fantastisk atmosfär. Det moderna köket har gott om förvaring bakom snygga skåpsluckor i grått. Här har man utnyttjat den väl tilltagna takhöjden med dubbla överskåp för extra mycket förvaring. I vardagsrummet ryms större soffa, matbord och tv-möbel. Från detta rum når vi ut till den 
stora balkongen i västläge. Här kommer många kvällar kunna spenderas i lugnt och fritt läge mot innergård. Vidare finns även ett sovrum med plats för större säng samt badrum utrustad med wc, dusch, tvättställ med kommod, spegelskåp med belysning samt kombimaskin. En extra bonus med denna välplanerade bostad är att både förråd, garage och cykelförråd finns i källarplan. 

Barkarbystaden är västra Stockholms nya stadsdel med närhet till allt. Naturen med fina grönområden och promenadstråk som Järvafältet och Säbysjön. Flertalet skolor och förskolor i området som Herrestaskolan och Barkarbyskolan. Här bor ni med all service ni kan önska med promenadavstånd t ill IKEA, Stockholm Quality Outet. Kommunikationerna är goda med bussförbindelser, pendeltåg dessutom planeras tunnelbanans Blålinje trafikera Barkarby.

 

Föreningsinfo

Upplåtelseform och byggnad

Lägenhet - Bostadsrätt. 2 rum och kök varav 1 sovrum. Föreningen BRF Landa i Barkarby.

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas.

Uppvärmning

Fjärrvärme.

TV- och internetanslutning

Fiberanslutning finns i hela fastigheten. Hastigheter styrs av Tele2 Sverige AB och man kan som högst ha 1000/1000 Mbit/s.

Ekonomi, månadsavgift

Pris 2.295.000 kr Utgångspris. Månadsavgift 4 344 kr (Inkl värme, vatten samt förråd. En avgift på 85kr/mån tillkommer för bredband och TV från Tele2. ingår). Andel i föreningen är 0.95585 %.

Driftskostnad

Totalt 300 kr/mån (3 600 kr/år) varav El 150 kr/mån, Försäkring 150 kr/mån.

Lägenhetens nettoskuldsättning

647 929 kr

Föreningen

Brf Landa är en äkta bostadsrättsförening bestående av 90 st bostadsrätter. Till varje lägenhet hör ett förråd i källaren. Här finns även förråd till barnvagn och cykel samt direktanslutning till garage. Föreningen äger marken. I Brf Landa har du avfallskvarn i köket, restavfall hanteras  på innergården. 

Kommande renoveringar

Det finns i dagsläget inga större renoveringar planerade, då huset är från 2019, enda löpande drift och normalt underhåll.

Kabel-Tv / Bredband
Obligatoriskt gruppavtal från Tele2 utgör del av månadsavgiften om 85 kr

Bilplats
Föreningen har totalt 50 st. garageplatser och av dessa är 41 st. vanliga platser, 2 st. för rörelsehindrade, 4 st. el-platser samt även 3 st. Mc-platser. I området finns parkeringar längs med gatorna mot avgift.