BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Enskede

Dalgränd 4

  • 2 rum och kök
  • 64 kvm
  • 3.500.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Missa inte denna chans att förvärva en av Enskedes absolut bästa 2:or! Högst upp i huset med hiss och underbar balkong i helt perfekt sydvästläge. Avgiften är otroliga 2494 kr i månaden och föreningen äger marken och är lågt belånade. Detta kan inte bli bättre! Lägenheten är smakfullt renoverad och väldigt välplanerad!

Hallen är rymlig och bra med gott om plats för ytterkläderna. Hallen har också en mycket trevlig öppen planlösning mot det fina köket.

Köket från HTH är mycket fint renoverat med många skåp med vita skåpluckor. Fin bänkskiva med kakel ovan. Fullstor kyl och frys samt diskmaskin Siemens. Spishäll med ugn Elektrolux och snygg fläktkåpa. Stor matplats vid fönster.

Badrummet är mycket fräscht med vitt kakel på väggarna och svart klinkergolv med härlig golvvärme. Badkar, stilren kommod och badrumsskåp från Svedbergs.

Vardagsrummet är lägenhetens hjärta. Stort fönsterparti och utgång till en mycket stor balkong med helt perfekt sydvästläge och utsikt över taknockarna. Sol i princip hela dagen och kvällen.

Sovrummet är rymligt med gott om plats för dubbelsäng och annat möblemang.

Här finns också skjutdörrar till ett inrett halvrum till. Perfekt som barnrum eller kontor eller en väldigt trevlig "Walk in Closet"

Bra förråd ingår också.