BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Mariehäll / Bromma

Adolfsbergsvägen 12

  • 3 rum och kök
  • 69.5 kvm
  • 3.300.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Uppe i en förtrollande gavelläge och inbäddad i en välrenommerad förening står denna smakfulla funkistrea och bjuder in till ett liv i ljus och rymd. Med storslagen naturlig belysning som strömmar in från tre väderstreck omfamnas varje vrå av detta underbara hem, vilket skapar en känsla av gränslös frihet och komfort. Här finner du även en öppen spis i vardagsrummet som ger en extra mysfaktor och skapar en varm och inbjudande atmosfär.

Ett badrum som är omsorgsfullt designat med ett fönster för att ge en fräsch atmosfär och tvättmaskin för extra bekvämlighet. Genomgående ljusa parkettgolv och klinker i hallen. Väggar målade i mjuka nyanser skapar en känsla av harmoni och lugn.

Njut av soliga dagar på den rymliga söderläge balkongen, perfekt för avkoppling och underbara stunder utomhus. Beläget i ett lugnt område med närhet till både Brommablocks mångfacetterade serviceutbud och Sundbybergs centrum samt trevliga promandstråk längst Ulsvundasjön. En exklusiv möjlighet att omfamna det bästa av stadsliv och natur i en och samma andetag.

Högst upp i huset
Gavelläge
Golvvärme i badrummet
Säkerhetsdörr
Stort vindsförråd + mindre i källaren
Öppen spis
Stambytt badrum
Balkong i söderläge
Bra ekonomi i förening
Närhet till Brommblocks
Närhet Sundbyberg centrum
Flertal kommunikations möjligheter



Högst upp i huset
Öppen spis
Gavelläge
Soligt läge på balkongen
Insysnskyddat läge
Renoverat badrum
Tvättmaskin & Diskmasin
Stabil föreningen
Äger marken