BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka - Saltängen

Beckasinvägen 34

  • 1.5 rum och kök
  • 41.5 kvm
  • 2.075.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkomna till denna yteffektiva och välplanerade 1,5a med generöst ljusinsläpp och öppna sällskapsytor endast ett stenkast från Ektorp centrum.

Man välkomnas in via säkerhetsdörr in i en rymlig hall med gott om plats för avhängning och praktiskt klinkergolv i grått. Vidare in finner man ett ljust och fint vardagsrum med plats både för TV-häng, stor soffa och matgrupp för flera personer. Garderoberna är välplanerade och har nylagt parkettgolv och LED-belysning. Här finns även fransk balkong för att släppa in solen i vardagsrummet. Bostaden har ett helrenoverat fint kök från Marbodal med vita luckor och skåp med dämpning, stänkskydd ovan bänk i skiffer och bänkskiva i laminat. Mycket goda arbetsytor och bra förvaring. Köket är fullt utrustat med fina vitvaror från Siemens såsom kyl/frys i rostfritt, varmluftsugn, micro, induktionshäll, fläkt och tystgående diskmaskin. Sovrummet rymmer 140 cm säng och ligger avskiljt från vardagsrummet med trevligt fönster. Badrummet är helkaklat i vitt och grått. Här finns dusch med lyxig takdusch från Mora, duschvägg i klarglas från Svedbergs, toalett, handfat med kommod, spegelskåp samt tvättmaskin och tvättställ. Bostaden är i genomgående mycket bra skick och renoverad 2019 med fint målade & tapetserade väggar samt trä och laminatgolv. Bostaden har även två förråd.

Ett perfekt boende för den som vill bo naturnära med Skuruparken och Skurusundet som närmaste grannar samt endast en kort promenad till flera trevliga badmöjligheter. Bra kommunikationer med 4 min promenad till busshållplats med direktbussar in till stan dygnet runt. 

Välkommen till ett hem att trivas i!